Compeed

Compeed er et av verdens førende merker innen behandling av munnsår og fotpleie. Compeed bidrar til en enklere hverdag. Kjøp Compeed på Mecindo for rimelige priser og hurtig frakt!

Compeed Fotpleie

Her på Mecindo tilbyr vi en rekke effektive produkter innenfor fotpleie og sårbehandling, eksempelvis behandling av blemmer, gnagsår, liktorn og hard hud. Plastrene fås i forskjellige størrelser og til spesifikke områder av foten, blant annet Compeed Hælplaster mot sprukne hæler. Plastrene er diskrete, smidige og enkle å sette på huden, samtidig som de varer lenge og er enkle å bytte.

Prøv også Compeeds unike Gnagsår Stift – et smøremiddel som er spesielt utviklet til å forebygge dannelsen av gnagsår og blemmer.

Compeed Munnsårplaster

Her på siden finner du også Compeedplastere til lindring av munnsår (eller forkjølelsessår). Munnsår kan være ubehagelig og pinlig. Compeed har derfor utviklet et usynlig plaster mot munnsår som både er effektivt og skjuler munnsåret for andre. Compeeds plastere begynner å virke umiddelbart og demper virusinfeksjon ved å isolere såret, slik at kroppens egen helingsprosess kan ta over. Dette sikrer både at såret raskt forsvinner og at faren for smitte fra munnsåret reduseres.