Clearspring Kikert Miso (Upasteurisert) Øko
Økologisk og upasteurisert kikertmiso
150 gSe fraktkostnader
Beskrivelse
Økologisk og upasteurisert japansk kikertmiso.
Naturlig brygget japansk miso med en vri, Clearspring Organic Japanese Chickpea Miso er laget etter en deilig soyafri oppskrift av våre tredje generasjons produsenter i Nagano. Bruk akkurat som vår signatur misos for å lage misosuppe og berike smaken av gryteretter og sauser.
Miso er 100 % økologisk, ikke-GM, fermentert, levende, upasteurisert og egnet for veganere. Den er laget med de samme tradisjonelle japanske metodene som vårt flaggskip Organic Brown Rice Miso, av en tredje generasjons familieprodusent i Japans Nagano Prefecture. Tilgjengelig i en 150 g glasskrukke, gir den en jevn, rik smak som perfekt balanserer den nøtteaktige smaken av kikerter med den umamirike smaken av tradisjonell miso. Den er også utrolig allsidig. Den kan brukes til å lage misosuppe, gryteretter, gryteretter, dressinger eller brukes som krydder eller glasur.
Kremet, rik på smak og en fin balanse mellom den nøtteaktige nyansen til kikertene og misoens umami, med mange bruksområder.
Ypperlig som smaksstoff i misosuppe, gryteretter, dressinger og dipper.
Et innovativt alternativ til Clearsprings tradisjonelle økologiske miso, produsert av 3. generasjonsfamilien fra Nagano i Japan, som også står bak Clearsprings klassiske Brown Rice miso.
Fordeler med Kikert Miso (Upasteurisert) Ø
- Økologisk
- Kosher
- Vegansk
- Oppskrift uten soya
- Fermentert
- Upasteurisert
Bruk:
Naturlig brygget japansk miso med en vri, vår kikertmiso er laget av en deilig soyafri oppskrift av våre tredje generasjons produsenter i Nagano. Bruk akkurat som vår signatur misos for å lage misosuppe og berike smaken av gryteretter og sauser. Løs opp i litt vann og tilsett så mot slutten av kokingen.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Upasteuriseret miso er et “levende” produkt, og uskadelige hvide gærbelægninger på toppen kan udvikle sig ved udsættelse for luft. Dette kan blot skrabes af, da det er en helt naturlig proces. Fermenteringen kan også få glassets låg til at bule op. Det har ingen betydning for produktets kvalitet. Opløs misoen i lidt vand og tilsættes retten kort før den er færdig.
Oprindelsesland:
NL-BIO 01 Ikke-EU jordbrug
Opbevaring:
Opbevares mørkt og køligt. Efter åbning i køleskab og nydes inden for 3 måneder.
Næringsinnhold pr. 100g: | |
---|---|
Energi | 686 kJ / 163 kcal |
Fett | 2,1 g |
- hvorav mettede fettsyrer | 0,3 g |
Karbohydrater | 26 g |
- hvorav sukkerarter | 19 g |
Protein | 6,8 g |
Salt | 11,8 g |