A. Vogel 

Naturlige kosttilskudd og matvarer

A. Vogel har siden 1923 utviklet og produsert kosttilskudd og matvarer basert på planteekstrakter fremstilt av friske planter. A. Vogel etterstreber å hjelpe mennesker som ønsker å vedlikeholde eller gjenvinne helsen sin.


Populære A. Vogel produkter akkurat nå:

 

 

A. Vogel Herbamare Organic Herbal Salt hjelper deg med å redusere saltinntaket
 

Herbamare økologisk urtesalt inneholder en nøye utvalgt blanding av kryddere. 

Herbamare er et deilig bordsalt som kan brukes til mange forskjellige retter.

Urtesaltet består av havsalt og økologiske grønnsaker og litt tang – alt bearbeidet etter en skånsom og gjennomtestet metode som sørger for at næringsstoffer og smak bevares best mulig.

Smaken av Herbamare gjør at du bruker mye mindre salt enn ellers, noe som er en god måte å redusere saltinntaket på.

 

Hos Mecindo kan du finne et stort utvalg av kosttilskudd, matvarer fra A. Vogel laget av ferske planter og alltid i høy kvalitet.

 A.Vogel tilbyr et bredt sortiment innen naturmedisin, kosttilskudd og produkter til personlig pleie. Felles for dem alle, er at de på lik linje med Alfred Vogels visjon om naturlig helse, kun inneholder naturlige aktive ingredienser av den høyeste kvalitet.

A.Vogel er særlig kjent for sin Echinaforce-serie som bygger på Rød Solhatt (Echinacea) og er effektiv mot mange lidelser, blant annet forkjølelse, sår og blåmerker. Prøv for eksempel A.Vogel Echinaforce Tabletter.

A.Vogels produkter fremstilles i Sveits av virksomheten A.Vogel / Bioforce AG under farmasøytisk kontroll. De fleste av ingrediensene dyrkes miljøvennlig, økologisk og naturlig i egne veksthus og anvendes innen 24 timer etter høsting. Dette sikrer en høy kvalitet og at A.Vogels produkter alltid fremstilles av gode, friske råvarer.

Produktene er ikke testet på dyr.