Spar
50%

Helosan Original Universal Salve

Universal salve for tørr, sprukken, sensitiv og irritert hud med svekket hudbarriere.

300 Gram
Alle priser inkluderer toll og MVA
FØR 249,90 kr 125 kr
Fast lav pris
Spar 124,90 kr
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader

Beskrivelse

HELOSAN® Original er en velprøvd hudsalve som mykgjør, fukter og beskytter huden mot dehydrering. Mild formel med fuktighetsgivende ingredienser som minner om hudens naturlige barrierefett. Fungerer like bra til babyer og barn som til voksne, og kan brukes etter behov (en eller flere ganger om dagen). Spesielt egnet til tørr, sprukken, sensitiv og irritert hud med svekket hudbarriere.

HELOSAN® Original er en ideell universalsalve som kan brukes på både mennesker og dyr. Rett og slett en «alt-i-ett-salve» som fungerer like godt på gravide mager og babyers sensitive hud som på tørre hender, tatovert hud og våre firbeinte venner. Påfør på det aktuelle hudområdet etter behov (en eller flere ganger daglig).

Fordeler med Helosan Original

  • Lindrer tørr, irritert og sensitiv hud
  • Beskytter og gir langvarig fuktighet
  • Støtter hudens egen regenerering
  • Skånsom mot huden
  • Vegansk
  • Kan brukes av hele familien
  • Fuktighetsgivende og mykgjørende
  • HELOSAN® er fri for parfyme, fargestoffer og animalske ingredienser. Inneholder Eucalyptus Globulus som er en eterisk olje tilsatt for å gi en mild frisk duft.

HELOSAN® er familiens spesielle salve for tørr og sensitiv hud på hele kroppen. Gir intensiv hydrering og fremmer gjenoppbyggingen av en sunn hudbarriere. HELOSAN® har et høyt fettinnhold som øker hudens elastisitet og fuktighetsinnhold. Samtidig legges salven som et midlertidig beskyttende lag oppå huden slik at huden får tid til å fukte og gjenvinne sin naturlige balanse.

Fettet i Helosan er parafinolje. På grunn av det høye innholdet av hudvennlig fett er den spesielt egnet for tørr, sensitiv og irritert hud som røde babyromper og lignende. Den er også egnet til veldig tørr og flassende hud. Helosan legger seg på huden som et midlertidig dekke, slik at fordampningen reduseres og huden får tid til å gro og bli motstandsdyktig mot ytre påvirkninger.

I det tynne fettlaget av epidermis lever mikroorganismer som hjelper til med å nøytralisere eksogene bakterier. Disse mikroorganismene trives best på hudens naturlig lett sure overflate. Ved å vaske med vanlig såpe blir resultatet et miljø som ødelegger mikroorganismer som lever i en kortere periode. Helosan stimulerer og beskytter hudens egen bakterieflora og hjelper derved huden med å bekjempe mindre infeksjoner.

Selv om Helosan er en salve, inneholder den også vann, som gjør den lett å smøre på og lett trenger inn i huden (Helosan kan vaskes av med vann og mild såpe).

Helosans innhold av både vann og fett gjør den også egnet for bruk i kaldere vær – for å beskytte små barns sensitive kinn om vinteren eller til vinteridrett. Den beskytter hudens fettlag mot frost og kulde, men jo lavere temperatur, jo mer reduseres hudens egen fettproduksjon. Huden må tilføres fett. Hvis du er ute i kaldt vær er det viktig å unngå å bli våt på huden.

Huden trenger å puste – slik at svetten kan komme ut. Helosans spesielle sammensetning av vann og fett gjør at huden kan puste og svettefunksjonen blir fullt funksjonell. Helosan kan brukes over hele kroppen - er spesielt egnet til daglig pleie av utsatte områder som hender, føtter, albuer og knær.

Skriv en omtale
Helosan Original Universal Salve

captcha
Captcha
Merke Helosan
Klassifikation Kosmetisk produkt
Produktnummer 60515
Mengde 300 Gram