Spar
11%

Eskio-3 Fish Oil

Fiskeoljekapsler (Høyt innhold)

105 Kapsler
Alle priser inkluderer toll og MVA
FØR 256,74 kr 229 kr
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader
Bemerk: Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold.

Beskrivelse

Eskio-3 – når kvalitet og miljø teller!

Eskio-3 er en fremragende fiskeolje som inneholder omega-3 fettsyrene EPA og DHA.

Stabil/frisk

Stabiliteten av fiskeoljen er viktig for effekten av oljen. Du kan alltid sikre deg at kvaliteten av fiskeoljen er frisk ved å skjære i en kapsel og smake og lukte på innholdet.

En stabil og frisk olje smaker og lukter ikke av fisk. Eskio-3 er tilsatt en kombinasjon av antioksidanter bestående av naturlig E-vitamin, oljeoppløselig C-vitamin samt lecithin fra soya i en utforsket sammensetning, kalt Pufanox.

Eskio-3 er så stabil og nøytral i smaken, at den også kan brukes i matlaging og baking.

Miljøsertifisert

Eskio-3 oljen er sertifisert av den uavhengige miljøorganisasjonen Friend of the Sea (les mer på www.friendofthesea.org).

Alle fiskeri er nøye regulert av myndighetene i Peru og fisken fanges av såkalte “day-catchers” – dvs. både, at det går i havn hver dag, og at fisken er friskfanget, når den forarbeides. Alle båtene har kjølesystem og satellittovervåkning.

Mannskapet på båtene er lokale fiskere som arbeider under gode vilkår og opprettholder en innkomst som ligger et godt stykke over gjennomsnittet. Dessuten er det etablert et meget sterkt sosialt program for fiskerne og deres familier. Intet av fiskene kastes bort. Produksjonen foregår på et ansvarlig og bæredyktig grunnlag.

Alle anlegg er sertifisere: ISO-9001 (kvalitet) og ISO-14000 (miljø). Fremstillingen av den ferdige Eskio-3 olje skjer under legemiddel-GMP samt ISO-9001 (kvalitet), ISO-14001 (miljø) og OHSAS-18001 (arbeidsmiljø).

Naturlig Eskio-olje

Eskio-oljen er ikke kjemisk konsentrert, men har samme sammensetning og balanse av fettsyrer som finnes naturlig i frisk, fet fisk. Naturlig fiskeolje inneholder ca. 38% omega-3 fettsyrer. Kjemisk konsentrerte fiskeoljer er meget følsomme overfor ilt og harskner hurtigere.

Fiskeolje må ikke forveksles med torskelevertran, som primært er en kilde til A- og D-vitamin.

Daglig dosis:

3-5 kapsler

Brugsanvisning og forholdsregler:

Indtages sammen med måltider. Den daglige dosis bør tilpasses andet indtag af fed fisk.

Opbevaring:

Opbevares mørkt.

Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

Innhold3-5 kapsler
Fiskeolie (mg)1500-2500
Omega-3 fedtsyrer (mg)525-875
- heraf EPA (mg)240-400
- heraf DHA (mg)150-250


Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Skriv en omtale
Eskio-3 Fish Oil

captcha
Captcha