XLS Medical

XLS Medical

XLS begynner å virke etter kun 3 dager, og når det anvendes sammen med en sunn kost og mosjon, vil du kunne begynne å legge merke til en målbar forskjell i løpet av bare 4 uker.


XLS Medical virker ved at det binder fett. Fettet du spiser lagres dermed ikke i kroppen, men blir i stedet utskilt. Produktet bidrar også til at du føler deg mett lenger. Tablettene er tilsatt vitamin A, D og E, som sikrer at du ikke mister noen av de viktige fettoppløselige vitaminer.  

Med så mange midler til vekttab til rådighet (alt fra naturlegemidler til reseptlegemidler), hva atskiller XLS fra de andre?

Dets evne til å bidra til vekttap er klinisk bevist i flere undersøkelser, hvilket er unikt da de fleste andre slankende hjelpemidler kun hevder at de virker, uten noen undersøkelser til å dokumentere det.

XLS har en bemerkelsesverdig sikkerhetsprofil som gjør at den ikke påvirker kroppens funksjoner. Det absorberes ikke gjennom tarmen, men har vist seg å innkapsle fettstoffet i magen som er en klar forskjell, og som gjør at XLS virker, i modsetning til de fleste andre slankende hjelpemidler som er til rådighet.

Siden introduksjonen til slankeverdenen i 2013, har utvalget av XLS produkter kun vokst. Du kan selv bestemme hvor lenge du ønsker å benytte deg av XLS Medical sammen med din slankekur - uansett om det er 3 måneder, 1 måned eller kun 5 dager, så er XLS Medical den slankende løsningen for deg!


Les mer Skjul