Weleda Wild Rose Smoothing Eye Cream

Lett og naturlig øyekrem med nypefrøolje som reduserer fine linjer i huden, gir glatt hud og reduserer hevelser.

10 ml
Alle priser inkluderer toll og MVA
253,00 kr
Normalpris
Få 10%Medlemsrabatt
Få 10% medlemsrabatt
Opprett et GRATIS medlemskap når du går til bestilling.
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader

Beskrivelse

Weleda Wild Rose Øyekrem er parfymefri og en lett og naturlig øyekrem med nypefrøolje og øyentrøst. Øyekremen reduserer hevelser, reduserer fine linjer i huden, hudens første aldringstegn og gir glatt hud rundt øynene.

Produktet er basert på en rekke naturlige ingredienser som gir øyekremen dens pleiende egenskaper. Kremen er basert på en frøolje fra den økologisk dyrkede moskusrosen, som inneholder massevis av sunne umettede fettsyrer og bidrar til å holde seg fuktig og mettet. Oljen er perfekt til sart hud da den også bidrar til å berolige huden og redusere hevelser, tørrhet og linjer. I tillegg inneholder kremen øyetrøst som beroliger irritert hud og hjelper til med å puste nytt liv i den sarte, trøtte huden rundt øynene.

Etter bruk vil huden føles grundig fuktet og godt pleiet, og plager som tørrhet og hevelser rundt øynene vil reduseres betraktelig. Du vil oppleve at linjer og rynker i huden motvirkes effektivt. Huden din vil føles ung og sunn og øynene dine vil ha en frisk og ungdommelig glød.

 

Fordeler med Weleda Wild Rose Øyekrem

  • Lett og naturlig øyekrem med nypefrøolje og øyentrøst
  • Reduserer hevelser, reduserer fine linjer i huden og gir glatt hud rundt øynene
  • Uten parfyme

 

Bruk:

Kremen kan brukes til alle hudtyper, men anbefales spesielt for de i trettiårene som ønsker å motvirke aldringstegn og for å bevare hudens ungdommelige utseende.

Påfør en perlestørrelse på huden og dupp kremen forsiktig rundt øynene. Øyekremen bør brukes morgen og kveld for optimal effekt.

 

Ingredienser:

Vann, Ferskenkjerneolje, Søtmandelolje, Alkohol, Jojobaolje, Hydratisert bivoks, Nypefrøolje, Usåpbar olivenolje, Hvit steinurtekstrakt, Glycerylstearat, SE, Øyentrøst, Xantangummi, Natriumbivoks.

 

Skriv en omtale
Weleda Wild Rose Smoothing Eye Cream

captcha
Captcha