Spar
30%

Weleda Nappy Change Cream White Mallow

Naturlig bleiekrem som forhindrer irritasjon

50 ml
Alle priser inkluderer toll og MVA
FØR 152,17 kr
107,00 kr
Tidsbegrenset tilbud
Spar 54,21 kr

Gjelder til og med 12-02-2023
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader

Beskrivelse

Hudpleie til bleieområdet, som beskytter babyens sensitive hud fra dag én. Nøye utvalgte milde oljer og sinkoksid, som motvirker utslett og hindrer irritasjon. Inneholder økologisk ekstrakt av beroligende malva og er parfymefri.

Kremen er laget av økologiske og naturlige ingredienser for å forebygge eksem og utslett. Den inneholder et ekstrakt av økologiske Malva som virker beroligende på huden. Sammen med nærende økologiske oljer fra kokos og sesam, samt et ekstrakt av den milde stemorsblomsten, næres og pleies huden slik at den holdes sunn og helt uten ubehag. Kremen har tilsatt økologisk gylden bivoks, som legger seg i et lag på huden og er kombinert med sinkoksid, som effektivt beskytter mot ytre påvirkninger.

Alle disse fantastiske ingrediensene resulterer i et produkt som motvirker irritasjon, eksem og tørr hud i bleieområdet. Kremen bevarer fuktigheten og gjør huden sunn og beskyttet. Kremen er helt parfymefri og er dermatologisk dokumentert som god for sensitiv hud og et naturlig babypleieprodukt. 95 % av foreldrene som har testet produktet mener at produktet pleier huden intensivt, mens 100 % vurderer at kremen har en beroligende effekt.

Denne milde kremen er et must til bleieskift og pleier huden fra fødselen.

 

Fordeler med Weleda Nappy Change Cream  White Mallow

  • Forebygger irritasjon i form av eksem og utslett
  • Har en beroligende og beroligende effekt
  • Holder på naturlig fuktighet
  • Pleier sensitiv og sensitiv hud
  • Motvirker rødhet i bleieområdet

 

Bruk:

Påfør et tynt lag White Mallow Nappy Change Cream på ren, tørr hud. Bruk flere ganger daglig om nødvendig.

Egnet for nyfødte.

 

Ingredienser:

Vann, Sinkoksid, Kokosolje, Søtmandelolje, Sesamolje, Glyserin, Saueull, Hydratisert bivoks, Glyceryloleat, Bivoks, Nattlysolje, Uforsåpbar solsikkeolje, Johannesurt, Stemorsblomst, Glycerylkaprylat, Natriumkaproyl/Lauryllaktylat.

 

 

Skriv en omtale
Weleda Nappy Change Cream White Mallow

captcha
Captcha