Weleda Skin Food Ansikt og kropp

Kåret til den beste multikremen

30 ml
Alle priser inkluderer toll og MVA
83,00 kr
Normalpris
Få 10%Medlemsrabatt
Få 10% medlemsrabatt
Opprett et GRATIS medlemskap når du går til bestilling.
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader

Beskrivelse

Skin Food er en populær naturlig multikrem og Weledas bestselgende produkt. Den har vunnet prisen som beste multikrem og brukes av verdensstjerner og makeupartister. Med en frisk duft og nærende formel som pleier og mykgjør, er den perfekt til tørr hud over hele kroppen.

Skin Food er en næringsrik universalkrem til tørre områder over hele kroppen. Kremen er litt av et mirakelprodukt som passer til alle og er en absolutt must-have i hudpleierutinen din! Den har fantastiske egenskaper og gjør blant annet huden din glatt og fast samtidig som den regenererer hudcellene, slik at huden blir reparert og dypt fuktet.

Kremen virker regulerende og etterlater huden myk og smidig. Skin food er basert på naturlige ingredienser som bivoks og en tykk olje, og har tilsatt ekstrakter av stemorsblomst, kamille og ringblomst for en nydelig aroma. Stemorsblomst har også en beroligende effekt og er kjent for sine kløestillende egenskaper, mens ringblomst og kamille har en beroligende effekt på huden. Med sine fantastiske egenskaper er denne kremen bra for hele familien, og egner seg veldig godt til sart, veldig tørr og irritert hud.

 

Derfor bør du velge Weleda Skin Food:

  • Egnet til sart, veldig tørr og irritert hud
  • Universal multifunksjonskrem
  • Har lindrende og kløestillende egenskaper
  • Fukter huden og gjør den glatt
  • Regenerativ effekt på cellene
  • Kan brukes av alle - på hele kroppen
  • Prisvinnende krem

 

Bruk 

Påfør en liten mengde til tørr eller ru hud etter behov og massér inn i huden inntil kremen er absorbert.

For å gi rikelig med næring til hardtarbeidene tørre hender, brukes kremen generøst på hendene, dekkes med bomullshansker og la virke natten over.

Påfør rikelige mengder flere gange om dagen, hvor huden behøver ekstra pleie – spesielt på rue, tørre steder som hender, føtter, lepper og albuer.

Bare fantasien setter grenser for hvordan du kan bruke kremen. Skin Food er en veldig allsidig krem og kan brukes som alternativ til både håndkrem, dag- og nattkrem. I tillegg passer den også for tørre lepper, negler eller føtter. Kremen bør påføres på ønsket område opptil flere ganger om dagen (med mye produkt). Kremen vil effektivt behandle tørrhet og pleie huden din grundig.

 

Ingredienser

Vann (Aqua), Helianthus annuus (solsikke) Seed Oil, Lanolin, Prunus Amygdalus Dulcis (Søt Mandel) Olje, bivoks, Bivoks (Cera Flava), Alkohol, Polyglycerol-3 polyricinoleat (Polyglycerol-3 polyricinoleat), Glycerin, Limonene, Viola Tricolor (Pansy) ekstrakt, Hydrolyseret Bivoks, Sorbitan Olivate, rosmarin (Rosmarinus officinalis) Leaf Oil, Chamomilla Recetita Matricaria (kamille), Calendula Officinalis (Calendula), Arginin, zinksulfat, Parfum/aroma, Linalool, Geraniol, Citral, coumarin. 

Allergener

Limonene Linalool Geraniol Citral Coumarin

Skriv en omtale
Weleda Skin Food Ansikt og kropp

captcha
Captcha