Weleda

Weleda startet i 1921 som et lite apoteklaboratorium med egen legeurtehave. 

Siden Weleda ble grunnlagt, har de utviklet produkter som skal hjelpe mennesker med å vedlikeholde, promovere og bevare deres sunnhet, velvære og balanserte livsstil.

Bæredyktighet

Både tradisjon, men ikke minst også innovasjon, er viktig for Weleda. Weleda har et stort fokus på både miljømessig, sosial og økonomisk bæredyktighet. Med en forventet stigning i verdenspopulasjonen over de neste 30 år, kan det også forventes at etterspørselen etter noen av de avtagende naturlige ressurser kommer til å øke.

Ifølge de antroposofiske idéene til Rudolf Steiner (grunnleggeren av Weleda), må vi gjøre vårt beste for å fremme et godt liv for alle i dag, uten å gå på kompromiss med fremtidige generasjoners behov. Weleda streber etter å oppnå dette ved å beskytte og respektere miljø og biodiversitet. Weleda behandler medarbeidere, partnere og samfunn rettferdig, og har ført en bæredyktig forretning i over 90 år.

Kjøp Weleda på Mecindo

Her på Mecindo, finner du et stort utvalg produkter fra Weleda, heriblant Weleda Hudpleie, Weleda Tannkrem, Weleda Hårolje og mye mer! Viser 1 til 48 av 120 (3 sider )