Weleda Birch Cellulite

Mot Strekkmerker.

100 ml
Alle priser inkluderer toll og MVA
250,00 kr
Normalpris
225,00 kr
Medlemspris
Kjøp til medlemspris
Opprett et GRATIS medlemskap når du går til bestilling.
På lager | Frakt 39 kr | 3-6 hverdager

Beskrivelse

Weleda Birch Cellulite Olieer dermatologisk testet. Weleda Birch Cellulite Olje nærer huden med naturlige og økologsike planteekstrakter som utjevner, toner og støtter hudens overordnede sunnhet.

  • Reduserer synligheten av strekkmerker, etter bruk i 1 måned, to ganger daglig.
  • Dermatologisk testet, bevist virkning i 85% av tilfellene.
  • Virkningsfull kombinasjon av planteoljer og ekstrakter som mykgjør og toner huden.

Weleda Birch Cellulite Olje inneholder et potent ekstrakt av bjørkeolje, som er kjent for dens detoxende og rensende effekt, som fremmer en strålende, myk hud.

Hud-vennlig aprikoskjerneolje og jojoba olje nærer huden og gir balansert fuktighet, mens hvetekimolje, med sitt høye innhold av E vitamin raffinerer hudteksturen - Rosmarin bladekstrakt stimulerer hudens sirkulasjon og forbrenningen.

UTEN harde kjemikalier

Bruk

Påfør en liten mengde Birch Cellulite Oil på fuktig hud. I de første fire ukene med bruk, bør Birch Cellulite Oil masseres inn i huden med sirkulære bevegelser, minst to ganger om dagen. For løpende vedlikehold, fortsettes da den daglige bruk.

Det er optimalt å bruke den to ganger om dagen i fire uker, deretter en gang daglig for å bevare effekten. Påføres med massasje i sirkelbevegelser over lår, hofter og mage. Øk blodomløpet med en børstemassasje eller skiftevis varm/kald dusj med Birch Body Scrub.

 

Skriv en omtale
Weleda Birch Cellulite

captcha
Captcha