Spar
20%

Weleda Birch Cellulite Oil

Naturlig kroppsolje mot cellulitter

100 ml
Alle priser inkluderer toll og MVA
FØR 398,98 kr 319 kr
Tidsbegrenset tilbud
Spar 79,98 kr

4 dager igjen
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader

Beskrivelse

Weleda Birch Cellulite Oil gir næring til huden med naturlige og økologiske planteekstrakter som glatter ut, toner og støtter en sund hud. Det er en nærende, naturlig cellulittolje som reduserer og hindrer dannelsen av cellulitter.

Oljen er platebasert og består av ekstrakt fra økologiske bjørkeblader, rosmarin og Ruscus aculeatus, som hjelper med hudens metabolisme. Bjørk inneholder også C-vitamin og er kjent for å virke avgiftende.

Oljen inneholder også hudvennlig aprikoskjerneolje og jojobaolje, som gir næring og fukt til huden, mens hvetekimolje, med sitt høye innhold av E-vitamin, foredler hudteksturen. Rosmarinbladekstrakt stimulerer hudens sirkulasjon og virker mot betennelse.

Weleda Birch Cellulite Oil er dermatologisk testet.

Fordeler med Weleda Birch Cellulite Oil

  • Reduserer synligheten av strekkmerker.
  • Motvirker appelsinhud.
  • Dermatologisk testet.
  • Påvist effekt i 85 % av tilfellene.
  • Effektiv kombinasjon av planteoljer og ekstrakter som toner og gjør huden myk.
  • Weleda Birch Cellulite Oil inneholder et potent ekstrakt av bjørkeolje, som er kjent for sin avgiftende og rensende effekt, som fremmer strålende hud med større mykhet.

Bruk:

Påfør en liten mengde bjørkecellulittolje på fuktig hud. I de første fire ukene av bruk bør Birch Cellulite Oil masseres inn i huden med sirkulære bevegelser, minst to ganger daglig. For løpende vedlikehold, fortsett med daglig bruk.

Det er best å bruke det to ganger om dagen i fire uker, deretter en gang om dagen for å opprettholde effekten. Påfør med massasje i sirkulære bevegelser over lår, hofter og mage.

Skriv en omtale
Weleda Birch Cellulite Oil

captcha
Captcha