Spar
13%

VILD NORD Kollagen Gold

Collagen Gold - kollagen med C-vitamin.

165 g
Alle priser inkluderer toll og MVA
FØR 513,56 kr 449 kr
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader
Bemerk: Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold.

Beskrivelse

Få vakker hud hele livet med Collagen Gold, en absolutt bestselger for deg som elsker indre skjønnhet og ønsker en vakker og glatt hud.
Opplev effekten av intensiv hudpleie med marint kollagen, jod og C-vitamin i ett og samme produkt.

Collagen Gold inneholder C-vitamin. C-vitamin bidrar til normal dannelse av kollagen, som har betydning for normal fungerende ben, brusk, tannkjøtt, tenner, hud og blodkar. C-vitamin bidrar også til å beskytte cellene mot oksidativt stress. I Collagen Gold er det også tilsatt villhøstet tang, da tang inneholder jod. Jod bidrar til å opprettholde en normal hud.

Et sant anti-rynke kosttilskudd som øker din huds naturlige skjønnhet.

MSC – vårt løfte til deg og havet

Grunnlaget for all vår kollagen er MSC-sertifisert, bærekraftig, villfanget nordatlantisk torsk.
Alt vårt kollagen er tredjepartstestet for PFAS og tungmetaller. Det er naturlig for oss og viktig for deg.

Nytt design – samme høye kvalitet

Selv om produktene våre har fått nytt design, er det de samme gode og effektive produktene du kjenner fra før. Den største og mest synlige forskjellen er at våre nye produkter består av 30 % mindre plast. Derfor vil du heller ikke lenger trenge å grave etter en måleskje i produktene våre. Du har helt sikkert allerede en brukbar skje på kjøkkenet ditt – med ditt valg gjør vi en forskjell.

Daglig dosis:

Voksne: 5,5 g

Brugsanvisning og forholdsregler:

1 spiseske (5,5 g) Collagen Gold indtages i 200-300 ml valgfri væske. Collagen Gold er uden tilført smag og opløses let i alt fra friskpresset juice til en lækker smoothie.

Opbevaring:

Opbevares tørt, tætlukket og ikke i direkte sollys.

Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

Innhold5,5 g
Hydrolyseret marine collagen (g)5
Acerolapulver (mg)400
-heraf vitamin C (mg)6480
Buletangpulver (mg)100
-heraf jod (µg)2718


Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Skriv en omtale
VILD NORD Kollagen Gold

captcha
Captcha