Vild Nord – Vill Nordisk Skjønnhet

 

Vild Nord støtter skjønnheten innenfra, slik at du kan være den beste versjonen av deg selv gjennom hele livet. For Vild Nord er skjønnhetsidealet mangfoldig og indre skjønnhet er veien til velvære, god utstråling og et naturlig grunnlag hvor du kan være akkurat den du er.

 


Vild Nord kombinerer de beste ingrediensene fra Norden med naturen med effektive vitaminer og mineraler, uten at det går på bekostning av kvaliteten. 

Deres fineste oppgave er å utvikle funksjonell mat og kosttilskudd som du trygt kan bruke som et supplement til et variert kosthold og sunn livsstil, for å oppnå de resultatene du ønsker.

 

Populære produkter fra Vild Nord:

 

 

Vild Nord marine kollagen

Vild Nords kollagen er utvunnet fra den vakre nordatlantiske torsken, som lever vilt i den krystallklare Nord-Atlanteren. Den fanges bærekraftig og føres i land ved Norgeskysten.

Det finnes forskjellige typer kollagen som har forskjellige mengder aminosyrer og proteiner. De har alle spesifikke formål i kroppen vår. Vild Nords nordiske marine kollagen har en komplett aminosyreprofil, inkludert de 9 essensielle aminosyrene, som kun kan fås gjennom kosthold eller kosttilskudd. 

De hjelper til med dannelsen av kollagen i kroppen og har unike egenskaper som styrke, fleksibilitet og elastisitet.