Tints of Nature

Tints of Nature tilbyr unike og økologiske hårfarger og hårprodukter. Tints of Nature hårfarge er en fantastisk måte å farge håret på, da det beskytter håret samtidig som det gir deg et salongresultat.

Mange andre hårfargeprodukter inneholder sterke kjemikalier som skader og sliter på håret under farging. Det er her Tints of Nature hårfarge skiller seg fra de andre, da de tilbyr hårfarge uten ammoniakk, parabener og SLS. Produktene er dessuten utrolig skånsomme mot huden, og kan dermed anvendes av de fleste.

Tints of Nature tilbyr milde og etisk forsvarlige produkter, fremstilt av økologisk sertifiserte ingredienser og uten animalske ingredienser. Produktene er heller ikke testet på dyr og klassifiseres som et vegansk produkt.

Få et langvarig resultat og glansfullt hår – kjøp hårfarge fra Tints of Nature! Du finner også Tints of Nature Shampoo og andre produkter til pleie av håret.Ta vare på håret og planeten

Tints of Nature brenner for å minske påvirkningen på miljøet i hver eneste del av produksjonen. Fra produktdesing og fremstilling til forpakning og distribusjon.

Tints of Natures har et fokus på:

  • Energieffektive fremstillingsmetoder med lav karbondioksidutslipp 
  • Minimalt med avfall 
  • Bevaring og sparing av vann 
  • Resirkulerbar emballasje 
  • Oppfyllelse av alle miljølover 

Ingen av Tints of Natures produkter er blitt testet på dyr. De inneholder heller ingen animalske ingredienser. Alle produktene egner seg derfor til veganere og vegetarianere.

Hårfarger til alle

Tints of Nature har permanente hårfarger i mange spennende farger og nyanser. Det finnes en farge for alle! Uansett om du bare skal ha den du alltid bruker, eller om ønsker å teste noe helt nytt og spennende, så har Tints of Nature flere varianter å velge mellom. Her finner du brun hårfarge, blond hårfarge og mange flere. Hvorfor ikke prøve en rød hårfarge som gir din look et varmt og kult look?

Her på siden kan du finne et stort utvalg av Tints of Nature hårfarge og andre produkter. Gjør det enkelt å farge håret hjemme! På Mecindo.no kan du kjøpe hårfarge på nett til en rimelig pris.

Les mer Skjul