Tints of Nature

Tints of Nature er økologisk hårfarge uten ammoniakk. Ganske enkelt..

Tints of Nature er den sunne måten å farge håret ditt på, ved hjelp av naturlige og økologisk sertifiserte ingredienser som gir deg salongstandard-resultater.
 


Tints of Natures økologiske hårfarge er utviklet av profesjonelle frisører. De holder det de lover. De holder fargene flotte, og samtidig er de skånsomme. Tints of Nature har vært på markedet i over 25 år. Serien har et stort utvalg med en permanent og en semi-permanent serie pluss flotte farger. Dessuten har serien en rekke hårpleieprodukter som er av tilsvarende toppkvalitet, i tillegg til at de er økologiske.


Populære Tints of Nature produkter akkurat nå:


 

 

Ta vare på håret og planeten

Tints of Nature brenner for å minske påvirkningen på miljøet i hver eneste del av produksjonen. Fra produktdesing og fremstilling til forpakning og distribusjon.

Tints of Natures har et fokus på:

  • Energieffektive fremstillingsmetoder med lav karbondioksidutslipp 
  • Minimalt med avfall 
  • Bevaring og sparing av vann 
  • Resirkulerbar emballasje 
  • Oppfyllelse av alle miljølover 

Ingen av Tints of Natures produkter er blitt testet på dyr. De inneholder heller ingen animalske ingredienser. Alle produktene egner seg derfor til veganere og vegetarianere.

Hårfarger til alle

Tints of Nature har permanente hårfarger i mange spennende farger og nyanser. Det finnes en farge for alle! Uansett om du bare skal ha den du alltid bruker, eller om ønsker å teste noe helt nytt og spennende, så har Tints of Nature flere varianter å velge mellom. Her finner du brun hårfarge, blond hårfarge og mange flere. Hvorfor ikke prøve en rød hårfarge som gir din look et varmt og kult look?

Her på siden kan du finne et stort utvalg av Tints of Nature hårfarge og andre produkter. Gjør det enkelt å farge håret hjemme! På Mecindo.no kan du kjøpe hårfarge på nett til en rimelig pris.