ThermaCare

ThermaCare er utviklet for en øyeblikkelig og effektiv smertelindring av muskel- og leddsmerter og kan hjelpe med å gjenopprette musklene til deres normale tilstand. ThermaCare er et selvoppvarmende varmeomslag til engangsbruk.

Varmeomslaget består av diskrete puter som avgir varme.

Omslaget varer i opptil 8 timer og kan enkelt plasseres under tøyet. Varmeomslaget inneholder varmegenererende ingredienser, herunder; jern, kull, salt og vann, som er i stand til å trenge dypt inn i kroppen og avslappe stramme muskler, slik at sirkulasjonen blir bedre.Langvarig & dyp varmebehandling

ThermaCare lindrer smerter i dine muskler ved å nå inn de dypere muskellag, hvor spenningene finnes og kontinuerlig tilføre varme med en idealtemperatur på 40°C i minst 8 timer. Varmebehandlinger ved lavere temperatur eller av kortere varighet, vil kun gi en overfladisk varmeeffekt, idet varmen ikke vil kunne nå smertepunktene og dermed ikke gi samme effektive smertelindring. Her på Mecindo får du ThermaCare varmeomslag til rygg og ThermaCare varmeomslag til nakke & skuldre til rimelige priser og med hurtig frakt.

Ryggsmerter

Stillesittende arbeide og mangel på mosjon i hverdagen er noen av de hyppigste årsakene til smerter i rygg eller lend. Konsekvensene av ryggsmerter kan være begrenset mobilitet og sykrefravær. Årsaker til ryggsmerter kan til tider være vanskelige å definere, og behandles derfor ofte med smertestillende medisin. Smertestillende medisin bedøver symptomene i stedet for å behandle de egentlige kildene til smerte, hvilket kan resultere i at smertene blir hyppigere og sterkere.

Nakke- og skuldersmerter

Smerter i nakke eller skuldre er mest utbredt blant voksne som følge av spente muskler eller forstrekninger, men ses også i mer alvorlige tilfeller som for eksempel ved dårlig holdning eller nakkesleng. De akutte nakkesmertene varer ofte i 3 uker, hvorimot de kroniske nakkesmertene kan vare i opptil 12 uker. Typiske eksempler på nakkesmerter kan være stikkende smerter eller trykk i nakken.


Les mer Skjul