Therapearl

Therapearl

Lindrer ømhet og hevelser

Theraperal har utviklet fantastiske, nyskapende og innovative produkter for å bekjempe irriterende smerter og hevelser på kroppen. Ikke nok med at Theraperal virker etter hensikten – den føles også behagelig på huden. Dette skyldes at Theraperal er utviklet etter mange års hardt ingeniørarbeide.

Therapearl har nemlig arbeidet hardt på å skape et produkt som både er holdbart og som er komfortabelt. Therapearls produkter atskiller seg derfor fra andre produkter med lignende formål, som ofte kan føles spisse og ubehagelige mot huden. Merkets Pearl Technology er nemlig spesialdesignet til å tilpasse seg din kropp.

Kulde- og varmeterapi i samme produkt

Therapearls produkter kan anvendes både kalde og varme. Anvender du produktet når det er nedkjølt, kan det blant annet redusere hevelser, uten å miste sin fleksibilitet. Du kan også velge å varme opp produktet i mikrobølgeovnen, hvis du ønsker å lindre stive, ømme muskler og fremme blodgjennomstrømningen.

Uansett om du velger å anvende produktet kaldt eller varmt, holder det på temperaturen i 20 minutter, hvilket også er den anbefalte anvendelsestid.

Produkter til mange slags behov

Therapearl har sørget for å skape et produktsortiment som kan dekke de flestes behov. Det betyr at det finnes en rekke produkter med Therapearlnavnet i ryggen.

To av deres mest populære produkter er deres ryggstøtte og øyemaske. Utover disse produktene, tilbyr Therapearl også gode produkter til andre deler av kroppen. Dette for at du bedre kan bekjempe smertene dine, uansett hvor på kroppen de befinner seg.

Kjøp Therapearl på Mecindo

Her på helsebutikken Mecindo kan du finne det Therapearlproduktet som er mest optimalt for nettopp deg og dine smerter. Therapearl passer perfekt inn i vår misjon om å gjøre hverdagen bedre for våre kunder. Ikke nøl med å kontakte vår kundeservice, dersom du har noen spørsmål angående Therapearl eller andre produkter. Vi står naturligvis til rådighet, slik at du kan få den hjelp du behøver.


Les mer Skjul