Spar
32%

Tena Lady Mini Magic

Inkapsler lukt og fuktighet øyeblikkelig

34 Stk.
Alle priser inkluderer toll og MVA
FØR 73,54 kr 50 kr
Fast lav pris
Spar 23,54 kr
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader

Beskrivelse

TENA Lady Mini Magic er en myk og pustende inkontinensbind, laget for kvinner som opplever lett inkontinens med sporadiske urindråper (bindet har en absorberingsevne på ½ av 8).

Med en komfortabel og diskret passform gir bindet trippel beskyttelse mot lekkasje, lukt og fuktighet. Størrelsesmessig tilsvarer det et lite truseinnlegg, men med betydelig forbedret sugeevne.

Hver pakke inneholder 34 individuelt innpakkede bind, som sikrer ekstra god hygiene.

Hvorfor velge TENA Lady Mini Magic:

  • Revolusjonerende Micro-Mini-løsning: TENA Lady Mini Magic er markedets første mikro-mini-løsning og representerer en revolusjon innen diskret inkontinensbeskyttelse.
  • Ideell for lette lekkasjer: Perfekt for kvinner som opplever lette lekkasjer av noen få dråper urin av og til. For høyere beskyttelse anbefales TENA Lady Discreet.
  • Kompakt design med høy absorpsjon: Til tross for sin kompakte størrelse på kun 15 cm i lengde og en slank profil på 3 mm, overgår den det vanlige truseinnlegget med sin effektive absorpsjon av urin.
  • Avansert teknologi mot lukt: Produktet har en avansert teknologi som forhindrer uønsket lukt, og sikrer en frisk og beskyttet følelse hele dagen.
  • Diskret design: Med en lengde på kun 15 cm og en tykkelse på 3 mm sikrer den umerkelig beskyttelse, selv under tettsittende klær.
  • Komfortabel passform: Tilpasser seg kroppens bevegelser, noe som sikrer maksimal komfort og minimerer risikoen for lekkasje.

Skriv en omtale
Tena Lady Mini Magic

captcha
Captcha
Merke Tena
Klassifikation Medisinsk utstyr
Produktnummer 59618
Mengde 34 Stk.