Spar
20%

Tena Lady Discreet Ultra Mini

TENA Lady Ultra Mini - et effektivt valg for mild inkontinens

28 Stk.
Alle priser inkluderer toll og MVA
FØR 89,90 kr 72 kr
Tidsbegrenset tilbud
Spar 17,90 kr

7 dager igjen
Få på lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader

Beskrivelse

TENA Lady Ultra Mini tilbyr en diskret og behagelig løsning for kvinner som opplever lett inkontinens, preget av små urindråper (med en absorberingsevne på 1 av 8).

Dette myke og pustende inkontinensprodukt sikrer trippel beskyttelse ved å effektivt bekjempe lekkasjer, dårlig lukt og fuktighet. Til tross for sin lille størrelse, tilsvarende vanlige truseinnlegg, overgår TENA Lady Ultra Mini i absorberingsevne, med en realistisk kapasitet til å absorbere opptil 50 ml.

TENA Discreet Ultra Mini truseinnlegg er designet for å gi deg nødvendig sikkerhet uten å gå på kompromiss med komforten. Disse ultratynne, men svært absorberende innleggene er laget for å gi deg en følelse av friskhet og sikkerhet hele dagen.

Selv om de har samme størrelse som vanlige truseinnlegg, er de mye mer absorberende takket være vår avanserte microPROTEXT™-teknologi, som effektivt inkapsler væske og forhindrer lekkasjer.

Med en lengde på 19,2 cm passer de perfekt til din hverdag. Pakken inneholder 28 stk., slik at du kan være godt rustet til å håndtere dine behov med tillit og trygghet.

Fordeler med Tena Lady Discreet Ultra Mini

  • Absorberingsevne på 1 av 8 dråper, tilsvarende 50 ml
  • Effektiv mot lukt og fuktighet
  • Samme størrelse som et truseinnlegg for komfort
  • Inkapsler væske og forhindrer lekkasjer

 

Skriv en omtale
Tena Lady Discreet Ultra Mini

captcha
Captcha
Merke Tena
Klassifikation Medisinsk utstyr
Produktnummer 59620
Mengde 28 Stk.