Spar
28%

Silicea Mage-Tarm Gel

Hjelp med magekramper og halsbrann, gass, diaré og IBS-relaterte plager.

500 ml
Alle priser inkluderer toll og MVA
FØR 412,95 kr 297 kr
Tidsbegrenset tilbud
Spar 115,95 kr

Bare 1 dag igjen
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader

Beskrivelse

Mange nordmenn opplever magesmerter og mageproblemer som halsbrann, luft i magen og diaré. I slike tilfeller kan det være lurt å prøve Silicea Mave-Tarm gel, som kan hjelpe ved både akutte og kroniske mageproblemer.

Dette er et helt naturlig og skånsomt produkt, utviklet og godkjent for behandling av ulike typer mageproblemer. Det aktive stoffet i Silicea Mave-Tarm gel er kiselsyre, som har evnen til å binde tarmgass, overskudd av magesyre, skadelige bakterier og toksiner fra disse, og naturlig utskille dem gjennom mage-tarmkanalen. Det er nettopp slike forhold som ofte forårsaker magesmerter og andre mageproblemer. Kiselsyregelen virker raskt på ulike typer mageproblemer og lindrer for eksempel halsbrann på få minutter.

Silicea Mave-Tarm gel er også egnet for behandling av kroniske magesmerter, for eksempel forårsaket av irritabel tarm (IBS). Kiselsyregelen legger seg som en tynn film på mage-tarmslimhinnen, beskytter den og hjelper til med å gjenopprette tarmens naturlige balanse.

Fordeler med Silicea Mave-Tarm gel:

  • Naturlig og skånsom: Produktet er helt naturlig og skånsomt, utviklet for å behandle mageproblemer uten unødvendige kjemikalier.
  • Effektiv ved akutte og kroniske problemer: Silicea Mave-Tarm gel er effektiv for både akutte og kroniske mageproblemer, og kan bidra til å lindre symptomer som halsbrann, oppblåsthet og diaré.
  • Kisel som aktivt stoff: Kiselsyre, hovedingrediensen, har evnen til å binde tarmgass, overskudd av magesyre, skadelige bakterier og toksiner, og naturlig eliminere dem gjennom mage-tarmkanalen.
  • Rask virkning: Kiselsyregelen virker raskt på ulike typer mageproblemer, og kan for eksempel lindre halsbrann på få minutter.
  • Beskytter mage-tarmslimhinnen: Ved kroniske magesmerter, som forårsaket av irritabel tarm (IBS), legger kiselsyregelen en beskyttende film på mage-tarmslimhinnen, hjelper til med å gjenopprette tarmens naturlige balanse.
  • Klinisk dokumentert: Silicea Mave-Tarm gel er et medisinsk produkt som er klinisk dokumentert og godkjent for behandling av forskjellige mageproblemer.

 

Bruk:

Silicea Mave-Tarm er et medisinsk produkt, klinisk dokumentert og godkjent for behandling av magesmerter, halsbrann, oppblåsthet, kvalme, diaré, oppkast, irritabel tarm (IBS).

Doseringen avhenger av symptomer og fremgår av pakningsvedlegget. Les pakningsvedlegget grundig før bruk.

 

Britta 2020-04-02 12:43:57

Rigtig godt produkt til at undgå "sure opstød". God pris på Mecindo - hurtig levering.

Bodil Gates 2019-09-13 09:07:02

Rigtigt godt produkt som jeg bruger hver dag, det holder min mave helt iorden. Det er også billiger her end andre steder. God service .

Irene Johansen 2019-02-25 07:02:52

Fantastisk produkt som eg tar ved behov pga vanskelig mage. Har brukt produktet i mange år, og er glad det kan kjøpes hos dere. Blir å bestille flere gang hos dere. Takker for god service

Skriv en omtale
Silicea Mage-Tarm Gel

captcha
Captcha