Spar
15%

SeaBand Åksykebånd for Barn

Akupressurbånd som lindrer reisesyke og kvalme

2 Stk.
1 Pakke
Alle priser inkluderer toll og MVA
FØR 230,28 kr 195 kr
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader

Beskrivelse

Sea-Band Åksykearmbånd for barn er en effektiv, medisinfri løsning mot reisesyke.

  • Perfekt for å holde reisesyken unna i ferien, disse armbåndene virker raskt (innen 2-10 minutter) og uten bivirkninger.
  • Sea-Band kan gjenbrukes flere ganger og har bevist effektivitet.
  • Sea-Bands er enkle å bruke.
  • Det er ingen kompliserte spenner eller justeringer og kommer i en størrelse som passer alle.
  • Det er et utmerket alternativ til reisesykepiller og er effektivt for både barn og voksne, og gir rask lindring.
  • For gravide kvinner som lider av kvalme, tilbyr Sea-Band en effektiv og medisinfri løsning for å håndtere symptomene.

Plasser dine tre midterste fingre på innsiden av håndleddet med kanten av det tredje fingeren ved håndleddet. Nei-Kuan-punktet er rett under kanten på pekefingeren din, mellom de to sentrale senene. Plasser knappen slik at den trykker på Nei-Kuan-punktet. Gjenta prosedyren for det andre håndleddet.

Du bør bruke et Sea-Band på hvert håndledd for å oppnå optimal effekt. Det tar ca. 2-5 minutter fra påføring til effekten merkes, som fortsetter å beskytte brukeren. Sea-Bands kan settes på barnets håndledd før du begynner reisen eller etter at du har startet reisen. Disse akupressur håndleddsbåndene er medisinfrie og passer alle, inkludert tenåringer og voksne.

Sea-Band virker ved å gi et lett trykk på en spesifikk akupressurpunkt på håndleddet.

Hver pakke inneholder to akupressurband, ett for hvert håndledd, oppbevart i en praktisk plastboks. Enkle å bruke, disse båndene er en sikker metode for å håndtere kvalme uten bivirkninger.

Bruk:

For å bruke Sea-Band, plasser båndet slik at knappen trykker på akupressurpunktet P6, som ligger mellom to sener på undersiden av håndleddet. Du kan forsterke effekten ved å trykke eller massere lett på knappen ved behov.

For best resultat, bruk Sea-Band forebyggende, men det kan også brukes ved oppståtte symptomer og tar da 2-10 minutter å virke.

Sea-Band er uten bivirkninger og kan bæres så lenge det er nødvendig. Observer at hvis hånden hovner opp og båndet blir for lite, bør det tas av.

Skriv en omtale
SeaBand Åksykebånd for Barn

captcha
Captcha