Spar
15%

Scholl Gel Activ Work - Dame

Skoinnleggssåler til trøtte og ømme føtter

1 Par
Alle priser inkluderer toll og MVA
FØR 240,32 kr
204 kr
Tidsbegrenset tilbud
Spar 43,59 kr

Gjelder til og med 19-10-2023
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader

Beskrivelse

Scholl Gel Activ Work – Dame er innleggssåler for kvinner som er spesielt utviklet for å absorbere støt og bidra til å redusere trykk ved løping eller sport. Scholl Gel Activ Work – Dame bidrar til å forebygge trøtte og ømme føtter.

Scholl Gel Activ Work – Dame er god mot platfot fordi de er utviklet med en sterk svangstøtte. Scholl Gel Activ Work – Dame gir god støtdemping for hæl, kne og ankler.

Scholl Gel Activ Work – Dame er utviklet for å effektiv absorbere støt og bidra til å redusere overdreven stress på føttene.

 

Scholl Gel Activ Work – Dame gir:

  • Støtdemping hele dagen, spesielt ved hardt underlag 
  • Støtdemping for hæl, kne og ankler  
  • Komfortable føtter gjennom hele dagen 

Scholl Gel Activ Work – Dame er utviklet med Gel Active teknologien som er utviklet for å gi overlegen støtdemping med en ergonomisk utformet gele-pute i sålen.

Gel Active teknologien absorberer effektivt støt og bidrar til å redusere overdreven press ved daglige aktiviteter.

Scholl Gel Activ Work – Dame innleggsålene er utviklet for å redusere høyt trykk under foten ved å ha en effektiv og nlye utviklet form på kontaktområdene for å sørge for optimal trykkfordeling.

 

Instruksjon

Tilpass innleggssålen om nødvendig ved å skjære lengs den vedlagte skissen som er tilpasset din skostørrelse eller bruk den originale innleggssålen om nødvendig.

For best resultat bør du ta den originale innleggsålen ut og erstatte med Scholl Gel Activ Work – Dame sålene. Innleggsålen skal innsettes med geleen ned mot skoen.

Skift ut innleggsålene når de er slitt (ca etter 6 måneder)


Størrelse

Skostørrelser EU 37-41

Skriv en omtale
Scholl Gel Activ Work - Dame

captcha
Captcha