Spar
30%

Scholl Gel Activ Sport - Mann

Skoinnleggssåler mot trøtte og ømme føtter

1 Par
Alle priser inkluderer toll og MVA
FØR 259,90 kr 183 kr
Tidsbegrenset tilbud
Spar 76,90 kr

9 dager igjen
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader

Beskrivelse

Scholl Gel Activ Sport – Mann er innleggsåler for men som er utviklet for å effektivt absorbere støt og bidra til å redusere trykk ved løping eller sport. Scholl Gel Activ Såler – Mann bidrar til å forebygge trøtte og ømme føtter.

Scholl Gel Activ Sport– Mann er utviklet for å gi en sterk fotbuestøtte mot plattfot i tillegg til støtdemping for hælen, kne og ankel.

Scholl Gel Activ Sport – Mann er omhyggelig konstruert for å passe til sportssko.

Scholl Gel Activ Sport – Mann består av den unike og innovative GelActive teknologien som utmerker seg ved å utføre to viktige funksjoner samtidig:

Overlegen støtte: Den faste delen av geleen gir støtter effektivt fotbuen og hælen som gjør at den beskytter mot overbelastning og kan bidra ved tilfelle av plattfot. Det er viktig med god støtte i de skoene som brukes i tungt arbeid og trening da man beveger seg mye og kan ha god fordel av beskyttende innleggsåler.

Avansert støtdemping: Den myke delen av geleen gir en effektiv støtdemping for selv den minste støt. Dette bidrar til å beskytte fotputene og ankelen mot slit og skader fra harde støt, og er spesielt brukbart ved sport utøvelse eller i arbeidsfunksjoner der man beveger seg mye

GelActive teknologien bygger på:

  • Sterk fotbuestøtte for aktive føtter
  • Forebygger trøtte og ømme føtter
  • Støtdemping for hel, kne og ankel
  • Simpel designform som gir komfort hele dagen.

Instruksjon

Tilpass sålen om nødvendig ved å skjære langs den vedlagt skissen som er tilpasset din skostørrelse eller bruk den originale innersålen som en veiledning. For å oppnå best resultat med sålen bør du fjerne den eksisterende innersålen og erstatte den med Scholl Gel Activ Såler – Mann innleggsåle med geleen ned mot skoen. Utskift sålen når den er utslitt.

Skriv en omtale
Scholl Gel Activ Sport - Mann

captcha
Captcha