Scholl Gel Activ Såle - Dame

Skoinnleggssåler for å forebygge trøtte og ømme føtter

1 Par
Alle priser inkluderer toll og MVA
229 kr
Normalpris
Få 10%Medlemsrabatt
Få 10% medlemsrabatt
Opprett et GRATIS medlemskap når du går til bestilling.
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader

Beskrivelse

Scholl Gel Activ Everyday – Dame er innleggsåler for men som er utviklet for å effektivt absorbere støt og bidra til å redusere trykk ved løping eller sport. Scholl Gel Activ Såler – Dame bidrar til å forebygge trøtte og ømme føtter.

Scholl Gel Activ Everyday– Dame er utviklet for å gi en sterk fotbuestøtte mot plattfot i tillegg til støtdemping for hælen, kne og ankel.

Scholl Gel Activ Everyday – Dame er omhyggelig konstruert for å passe til sportssko.

Scholl Gel Activ Everyday – Dame består av den unike og innovative GelActive teknologien som utmerker seg ved å utføre to viktige funksjoner samtidig:

Overlegen støtte: Den faste delen av geleen gir støtter effektivt fotbuen og hælen som gjør at den beskytter mot overbelastning og kan bidra ved tilfelle av plattfot. Det er viktig med god støtte i de skoene som brukes i tungt arbeid og trening da man beveger seg mye og kan ha god fordel av beskyttende innleggsåler.

Avansert støtdemping: Den myke delen av geleen gir en effektiv støtdemping for selv den minste støt. Dette bidrar til å beskytte fotputene og ankelen mot slit og skader fra harde støt, og er spesielt brukbart ved sport utøvelse eller i arbeidsfunksjoner der man beveger seg mye

 

GelActive teknologien bygger på:

  • Sterk fotbuestøtte for aktive føtter 
  • Forebygger trøtte og ømme føtter 
  • Støtdemping for hel, kne og ankel  
  • Simpel designform som gir komfort hele dagen.  

Instruksjon

Tilpass sålen om nødvendig ved å skjære langs den vedlagt skissen som er tilpasset din skostørrelse eller bruk den originale innersålen som en veiledning. For å oppnå best resultat med sålen bør du fjerne den eksisterende innersålen og erstatte den med Scholl Gel Activ Såler – Mann innleggsåle med geleen ned mot skoen. Utskift sålen når den er utslitt.

Skriv en omtale
Scholl Gel Activ Såle - Dame

captcha
Captcha