Philips Avent Natural Manuell Brystpumpe

Behagelig brystpumpe som lar deg sitte ned ved pumping


1 Stk.

Varen er avviklet

Dessverre er dette elementet avviklet. Det kan være lurt å vurdere disse produktene i stedet:

Beskrivelse

Philips Avent Natural Manuel Brystpumpe er en behagelig brystpumpe, som lar deg sitte oppreist ved bruk – det er ikke nødvendig å lene sig fremover, for å sikre at melken ender hvor den skal.

Philips Avent Natural Manuel Brystpumpe har en myk og varm massasjepute, som stimulerer melketilstrømningen.

Philips Avent Natural Manuel Brystpumpe er utstyrt med Avents Naturlig Flasketut, som er enkel å tre på flasken, slik at din baby kan mates raskt og enkelt. 

Philips Avent Natural Manuel Brystpumpe har også et kompakt design som tar lite plass og veier lite, og er derfor enkel å ha med seg på farten. 

Fordeler med produktet

  • Stimulerer tilstrømningen av melk 
  • Nem at rengjøre 
  • Kompakt design som er enkel å sammensette 

Bruk 

Adskillelse fra barnet - måltidet hentes ut fullstendig ved bruk av brystpumpen. Pumpen brukes når barnet normalt ville meldt seg. 

Øke melkeproduksjonen- etter endt amming, melkes det 2-3 min. på hvert bryst, også selv om det ikke kommer mer melk. Gjentas inntil melkeproduksjonen fyller barnets behov.

Ved for mye melk - etter endt amming tømmes brystet for overflødig melk ved håndmelking. Når brystet er slapt og melken avtar, brukes pumpen kort.

Ved brystbetennelse – brystet håndmelkes for så mye melk som mulig, så brukes brystpumpen til å tømme brystet helt. Kast alltid melken ved brystbetennelse. 

Materiale

Flaske: polypropylen. 

Tut: silikon. 

Skriv en omtale

captcha
Captcha
Merke Philips Avent
Produktnummer 59256
Mengde 1 Stk.