Perspirex Underarm Roll-On Antiperspirant

Roll-On mot kraftig svette med aluminiumklorid.

20 ml
Alle priser inkluderer toll og MVA
152 kr
Normalpris
Få 10% medlemsrabatt
Få 10% medlemsrabatt
Opprett et GRATIS medlemskap når du går til bestilling.
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader

Beskrivelse

Perspirex Original Roll-on Antiperspirant bidrar til å motvirke kraftig svetteproduksjon, som normalt er forårsaket av hyperaktivitet i svettekjertlene, som kan oppleves av alle på ethvert tidspunkt.

Hvis du har opplevd dette, har du sikkert forsøkt flere løsninger for å behandle problemet – Flere av disse gir sikkert ikke tilstrekkelig beskyttelse mot overdreven svette.

Hvordan virker Perspirex?

Perspirex virker ved å midlertidig gjøre svettekjertlene ineffektive. Perspirex inneholder aluminiumklorid som reagerer med vannet i svettekjertlene og legg er slags plugg i kjertlene. 

Denne pluggen gjør at svettekjertlene går i dvale

Effektens avtagelse vises ved de døde cellene på hudoverflaten, hvor svettekjertlene blir aktiv igjen. Denne prosessen tar fra et par dager opp til en uke, som er grunnen til at du må påføre Perspirex 1-3 ganger i uken.

Kan jeg bruke Perspirex på andre steder på kroppen?

Du kan bruke Perspirex på andre deler av kroppen, hvor du har overdreven eller sjenerende svette. Du skal dog være forsiktig og unngå slimhinder som øyne, munn, kjønnsorganer mv.

Svette er en mekanisme til å regulere kroppstemperaturen, derfor bør du ikke dekke mer enn maks 10% av kroppsoverflaten med en antiperspirant på én gang.

Bruk 

Slik bruker Perspirex Roll-on antiperspirant:

  • Ved hjelp av vedlagt applikator kan Perspirex anvendes på området under armene og las lufttørke. Hvis det er nødvendig kan du bruke en hårføner for å sørge for at huden er helt tørr. Dette er den beste måten å sikre at det ikke er fukt igjen på huden, som kan forårsake irritasjon. 
  • Vask den følgende morgen det aktuelle området med såpe og vann. Du må ikke bruke Perspirex den neste morgenen. Du behøver ikke noen annen antiperspirant enn Perspirex – selv etter du har vasket det av morgenen etter som anvist.
  • Ikke bruk noen annen antiperspirant eller deodorant. Påfør Perspirex hver natt inntil svetteproblemet er under kontroll (dette bør ikke tas lengre enn 3 dager) deretter bør du redusere bruken av perspirex fra 2 til 3 ganger i uken. Ikke bruk perspirex mer regelmessig da du risikerer irritasjon på huden.

Advarsel

Vennligst les nedenstående før du bruker Perspirex Roll-on antiperspirant

  • Ikke egnet til barn.
  • Les bruksanvisningen nøye, før du bruker dette produktet.
  • Unngå kontakt med smykker og andre polerte metalloverflater.

Aktive ingredienser

Perspirex Original Roll-on antiperspirant inneholder:

Alkohol denat, Aluminiumchlorid, aluminium lactat, Propylenglycol, glycerylstearat Cetylpalmitat, Cera microcristallina, trihydroxystearin.

Bruksanvisning

1. Påfør på uskadet og tørr hud; Det er meget viktig at huden er fullstendig tørr og hel, før du bruker Perspirex.

2. Påfør om kvelden; Påfør Perspirex om kvelden før du går i seng, da det er tidspunktet hvor svettekjertlene er minst aktive. Når du bruker Perspirex for første gang, bruk den hver kveld inntil du har oppnådd den ønskede effekten. Det tar ca. 1 uke. La Perspirex tørke helt etter påføring. Du vedlikeholder beskyttelsen ved å smøre Perspirex på 1-3 ganger i uken alt etter behov.

3. Vask om morgenen; Vask bort overflødig Perspirex om morgenen med vann og såpe. Du skal ikke bruke Perspirex igjen om morgenen, da effekten bevares selv etter dusj. Du kan fremdeles bruke din normale deo eller parfyme. Dette vil ikke påvirke effekten av Perspirex.

Jane Sørensen 2019-01-19 07:27:53

Har brugt denne deo i lang tid, den er virkelig god da den sørger for man ikke kommer til at lugte under armene. Og så bruges den kun hver 3-5 dag, holder derfor længe. Plejer at købe den på apoteket til 99 kr, men fandt den her på mecindo til kun 69,95kr.

Skriv en omtale
Perspirex Underarm Roll-On Antiperspirant

captcha
Captcha