Omron

Omron Healthcare er en av verdens ledende produsenter av medisinsk utstyr til å overvåke egen helse i tillegg til utstyr for terapi til både personlig og profesjonelt bruk.

Omrons produkter gir deg nøyaktig informasjon om din helse og kan støtte og bidra til gode livsstilsendringer. Hos Mecindo tilbyr vi et bredt utvalg av produkter fra Omron.Med et bredt utvalg av forskjellige elektroniske blodtrykksmålere kan du enkelt og raskt foreta nøyaktige målinger av blodtrykk og puls. Omrons Blodtrykksmålere er designet for å være brukervennlige og komfortable å bruke. Blodtrykksmålerne er utstyrt med en stor skjerm. Som gjør det enkelt å se resultatene.

Mecindo har et stort utvalg av forskjellige termometere fra Omron, som gir deg en frihet til hvordan du ønsker å måle kroppstemperaturer. Alle termometrene er raske, presise og komfortable å bruke, da Omron fokuserer på komfortable og brukervennlige apparater.

Omron vekt og fettprosentmålere er enkle å bruke og gir en en enkel, rask og nøyaktig måling av vekt, fettprosent og BMI. Omron’s fettprosentmålere er efffektive og presise for et godt redskap for å følge opp din egen innsats, enten det gjelder å oppnå en vektnedgang eller å holde en viss fettprosent.

Omron massasjeapparater er gode å bruke for å naturlig dempe ømme og trette muskler ved å stimulere musklene til å produsere endorfiner. Mecindo har et bredt utvalg av massasjeapparater for å dempe smerter og ømhet i store deler av kroppen ved hjelp av både forhåndsinntilte programmer og mulighet til å tilpasse.

Omron skrittellere hjelper deg å holde styr på din aktivitet i løpet av dagen. Skrittellernes tynne og lette design gjør at de er enkle og diskre å ha med på farten. Omron skrittellere måler også avstand og kalorier i tillegg til å kunne måle et tidsrom eller aktivitet. Bruk av skrittellere er et enkelt og morsomt verktøy å benytte seg av for motivasjon til å holde og komme seg ut i aktivitet.


Les mer Skjul