Spar
33%

New Nordic Skin Care Collagen Filler

Hudpleietabletter som tilfører huden din næring fra innsiden

60 Tabletter
Alle priser inkluderer toll og MVA
FØR 414,34 kr 279 kr
Tidsbegrenset tilbud
Spar 135,34 kr

10 dager igjen
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader
Bemerk: Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold.

Beskrivelse

FIN OG SPENSTIG HUD

Skin Care™ Collagen Filler er en hudpleietablett som tilfører huden næringsstoffer innenfra for en strålende og fin hud. Den inneholder vitenskapelig dokumenterte ingredienser, som minsker synligheten av fine linjer og rynker. Tabletten hjelper også med å forbedre hudens fasthet og elastisitet samt hjelper til følelsen av en godt fuktig hud.

Skin Care™ Collagen Filler er basert på maritimt kollagen i likhet med det som naturlig finnes i dermis, samt granateple med et naturlig innhold av ellagsyre, tomat og astaxanthin. Tabletten inneholder også C-vitamin som bidrar til normal dannelse av kollagen til hudens og blodkarenes normale funksjon. Det bidrar også til å beskytte cellene mot oksidativt stress - nedbrytning av celler er medvirkende til synlig aldring forårsaket av solens skadelige UV - stråler og forurensning. 

Skjønnhet innenfra:

Tablettene er perfekte til deg som ønsker å redusere aldringstegn som en del av den daglige skjønnhetsrutinen din. New Nordic Skin Care Collagen Filler er et produkt for perioder når huden din utsettes for stress, eller for deg som ønsker å beskytte huden mot oksidativt stress.

ANBEFALES

 • Når du vil bidra til å bekjempe effektene av hudens aldringstegn - brukes som en del av den daglige skjønnhetsrutinen dinC-.
 • I perioder når huden er spesielt stresset, på grunn av en stressende livsstil, mangel på balansert ernæring eller ved røyking.
 • For å unngå at solens UV-stråler og skadelige miljøpartikler skader huden og påskynder aldringstegn.

New Nordic Skin Care Collagen Filler:

 • Inneholder kollagen, granateple, astaxanthin, C-vitamin og svart pepper
 • Bidrar til å redusere fine linjer og rynker
 • Bidrar til beskyttelse av hudceller mot oksidativt stress
 • Støtter dannelsen av kollagen
 • Hjelper med å forbedre hudens fasthet, elastisitet og følelsen av en god fuktet hud
 • I tablettene er det tilsatt C-vitamin som bidrar til en normal dannelse av kollagen, som er viktig for en normalt fungerende hud og beskytter cellene dine mot oksidativt stress.
 • Alger, granateple og tomat: Havalgen Haematococcus pluvialis brukes i dette produktet fordi den inneholder astaxanthin. Granateple er også tilsatt fordi det inneholder ulike naturlige stoffer, som ellaginsyre. I tillegg er tomat også tilsatt fordi den har et naturlig innhold av lykopen.
 • Laktosefri

 

Daglig dosis:

Voksne og børn fra 11 år: 4 tabletter daglig de første 8 uger - 2 tabletter om morgenen og 2 tabletter om aftenen. Herefter 2 tabletter daglig.

Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

Innhold2-4 tabletter% RI (Referanseinntak)
Vitamin C (mg)54-10868-135
Kollagen (marine) (mg)200-400
Granatæble ekstrakt (Punica granatum L.) (mg)134-268
Tomat ekstrakt (Lycopersikum aesculentum L.) (mg)60-120
Alge ekstrakt (Haematococcus pluvialis Flotou) (mg)68-136
- heraf standardiseret til astaxanthin (%)2
Hvede ekstrakt (Triticum aestivum L.) (mg)60-120
- heraf standardiseret til ceramider (%)10


Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Skriv en omtale
New Nordic Skin Care Collagen Filler

captcha
Captcha