Spar
16%

New Nordic Hair Volume

Klinisk dokumentert hårtablett som gir synlig tykkere, vakrere og blankere hår

30 Tabletter
Alle priser inkluderer toll og MVA
FØR 405,78 kr 339 kr
Tidsbegrenset tilbud
Spar 66,78 kr

7 dager igjen
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader
Bemerk: Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold.

Beskrivelse

Det første og viktigste trinnet for vakkert hår er å fokusere på skjønnhet innenfra som mange ikke tenker på. Å gi hårsekkene riktig næring for normal hårvekst kan være av stor betydning. New Nordic Hair Volume er et av de ledende hårtilskuddene på markedet med et stort antall lojale brukere.

Hair Volume™ er en klinisk dokumentert hårtablett som gir synlig tykkere, vakrere og blankere hår. Hair Volume er en tablett med epleekstrakt i kombinasjon med hirse, pepperrot, aminosyrer, biotin, sink og kobber.

Tabletten tilfører næringsstoffer til hodebunnen og hårsekken ("roten" til håret) hvor håret dannes. Innholdet av biotin og sink bidrar til å opprettholde normalt hår og hud. Sink bidrar også til å opprettholde normale negler.

Prisvinnende hårtilskudd

Siden lanseringen av Hair Volume i 2011, har den klinisk dokumenterte og flere prisbelønte hårtabletten tusenvis av fornøyde brukere som opplever tykkere, vakrere og mer skinnende hår. Hair Volume inneholder en spesifikk sammensetning av urter og vitaminer som gir næring til hårsekkene, og gir de beste forutsetningene for sterkt og vakkert hår.

Hårtilskuddet er også det eneste på markedet med vekstfaktor fra eple, procyanidin-B2.

New Nordic Hair Volume

 • Dokumentert effekt
 • Bidrar til å opprettholde normalt hår
 • Gir næringsstoffer til hodebunnen og hårsekkene
 • Tykkere og vakrere hår
 • Innholdet av biotin og sink bidrar til normalt hår og hud
 • Sink bidrar til å opprettholde normale negler
 • Inneholder eple, hirse, pepperrot og biotin
 • Epleekstraktet som brukes i denne tabletten inneholder proanthocyanidin-B2. Eplene plukkes, moses, tørkes og så trekkes de verdifulle stoffene ut. Dette er din garanti for høy kvalitet.
 • Kobber bidrar til follikkelens produksjon av hårfarge
 • Glutenfri
 • Laktosefri

Anbefalt for:

Hair Volume™ anbefales for personer som ønsker å opprettholde normalt hår og normal hårpigmentering. Hair Volume virker fra innsiden og ut og gir næring til hårsekkene. Tabletten er produsert i Sverige og inneholder vitaminer, mineraler, aminosyrer og urteekstrakter, som epleekstrakt. Innholdet av biotin og sink bidrar til å opprettholde normalt hår og hud. Sink bidrar også til å opprettholde normale negler og kobber bidrar til normal pigmentering av håret.

Anbefalt dose:

1 tablett daglig med et måltid. Kosttilskudd er ment å supplere kostholdet og skal ikke brukes som erstatning for et variert kosthold eller sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Gravide kvinner, ammende mødre og barn bør kun bruke produktet etter konsultasjon med lege. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Daglig dosis:

Voksne og børn over 11 år: 1 tablet daglig

Brugsanvisning og forholdsregler:

Indtages i forbindelse med et måltid og et glas vand.

Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

Innhold1 tablet% RI (Referanseinntak)
Biotin (μg)475950
Pantothensyre (mg)30500
Zink (mg)880
Kobber (mg)0,440
Æble ekstrakt med naturligt indhold af procyanidin (mg)300
Hirse ekstrakt med naturligt indhold af milacin (mg)250
Padderokke ekstrakt med naturligt indhold af silicium (mg)200
L-cystein (mg)60
L-methionin (mg)50


Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Skriv en omtale
New Nordic Hair Volume

captcha
Captcha