Spar
38%

New Nordic BioDrain

Støtter lever- og gallefunksjonen

90 Tabletter
Alle priser inkluderer toll og MVA
FØR 529,06 kr 329 kr
Tidsbegrenset tilbud
Spar 200,06 kr

7 dager igjen
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader
Bemerk: Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold.

Beskrivelse

BioDrain er en urtetablett som gir kroppen næring og inneholder en kombinasjon av velkjente tradisjonelle planter. Kolin bidrar til å opprettholde normal leverfunksjon, mens mariatistel og artisjokk støtter leverens funksjon. Artisjokk og sikori bidrar til å bevare normal fordøyelse. Tablettene inneholder også magnesium, som støtter normalt energistoffskifte og bidrar til å redusere trøtthet og utmattelse.

Hva er BioDrain?

BioDrain er den originale danske urtetabletten og inneholder mange forskjellige urter som mariatistel, artisjokk og løvetann. Mariatistel hjelper med å bevare normal leverfunksjon og fordøyelse. Artisjokk støtter lever-galle-funksjonen og medvirker til å eliminere avfallsstoffer og nedbryte fett i mage-tarmkanalen. Magnesium bidrar til normal proteinsyntese og energigivende stoffskifte.

Fordeler med New Nordic BioDrain

  • Den original danske urtetablett
  • Støtter lever- og gallefunksjonen
  • 2 tabletter 3 ganger daglig
  • Kolin, bidrar til å opprettholde normal leverfunksjon.
  • Mariatistel og løvetann støtter leverfunksjonen. Løvetann er rik på A-vitamin og er samtidig en god kilde til C-vitamin.
  • Artisjokk, sikori bidrar til å opprettholde normal fordøyelse.
  • Tabletten inneholder også magnesium, som bidrar til en normal energiomsetning og til å redusere trøtthet og utmattelse.

ANBEFALT DØGNDOSE

Ta 2 tabletter med et glass vann 3 ganger daglig i minimum 2 uker. Det anbefales å følge planen ytterligere 2 til 6 uker. Husk å drikke rikelig med vann (eller annen væske, som f.eks. te). Drikk minimum 1,5 liter daglig. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Bør oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år.

Spis variert, ikke for mye og vær fysisk aktiv. Drikk vann. Reduser eller utelukk inntaket ditt av rødt kjøtt, alkohol, sjokolade, sukker, salt og fete matvarer. Øk ditt inntak av fullkornsprodukter, frisk frukt og grønnsaker. Tren moderat for å stimulere blodsirkulasjonen, pusten og fordøyelsen. Få en god og rolig nattesøvn og reduser stress.

Daglig dosis:

Voksne og børn fra 11 år: 2 tabletter 3 gange daglig

Brugsanvisning og forholdsregler:

Det anbefales at indtage produktet i minimum 2 uger. Det anbefales at følge planen i yderligere 2 til 6 uger. Husk at drikke rigelig med vand (eller anden væske som for eksempel te). Ikke mindre end 1,5 liter daglig.

Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

Innhold6 tabletter% RI (Referanseinntak)
Magnesium (mg)10027
Cikorie rod (Cichorium intybus L.) (mg)1770
Pomerans (Citrus aurantium L.) (mg)780
Loppefrøskaller (Plantago psyllium L.) (mg)528
Spirulina (Arthrospira platensis L.) (mg)360
Rødkløver (Trifolium pratense L.) (mg)300
Løvetand (Taraxacum officinalis Web.) (mg)300
Artiskok (Cynara scolymus L.) (mg)222
Gyldenris (Solidago virgaurea L.) (mg)200
Timian (Thymus vulgaris L.) (mg)175
Marietidsel (Silybum marianum L. Geartn) (mg)120
Cholin (mg)91


Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Skriv en omtale
New Nordic BioDrain

captcha
Captcha