Spar
28%

New Nordic BioDrain

Støtter lever- og gallefunksjonen

90 Tabletter
Alle priser inkluderer toll og MVA
FØR 436,23 kr
314,00 kr
Fast lav pris
Spar 146,68 kr
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader
Bemerk: Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold.

Beskrivelse

BioDrain er en spesialitet av urtekonsentrater og mineraler som ikke kan matches. Urtekonsentratet virker i harmoni med kroppen. 

LEVER, STOFFSKIFTE OG TARMFUNKTION

BioDrain er en urtetablett, som tilfører kroppen din næringsstoffer og inneholder et kombinasjonsekstrakt av velkjente, tradisjonelle planter. BioDrain er et supplement til kostrutinene dine som har betydning for leveren, kroppens stoffskifte, fordøyelsen og din indre energi. Det essensielle næringsstoffet kolin bidrar til bevarelse av en normal leverfunksjon. Mariatistel og løvetann understøtter leverfunksjonen. Artisjokk, sikori og loppefrøskall bidrar til å bevare en normal fordøyelse. Tabletten inneholder dessuten magnesium, som bidrar til et normalt stoffskifte og som er viktig for kroppens energiproduksjon og reduksjon av tretthet. 

Fordeler med New Nordic BioDrain

  • Den original danske urtetablett
  • Støtter lever- og gallefunksjonen
  • 2 tabletter 3 ganger daglig
  • Kolin, bidrar til å opprettholde normal leverfunksjon.
  • Mariatistel og løvetann støtter leverfunksjonen. Løvetann er rik på A-vitamin og er samtidig en god kilde til C-vitamin.
  • Artisjokk, sikori bidrar til å opprettholde normal fordøyelse.
  • Tabletten inneholder også magnesium, som bidrar til en normal energiomsetning og til å redusere trøtthet og utmattelse.

ANBEFALT DØGNDOSE

Ta 2 tabletter med et glass vann 3 ganger daglig i minimum 2 uker. Det anbefales å følge planen ytterligere 2 til 6 uker. Husk å drikke rikelig med vann (eller annen væske, som f.eks. te). Drikk minimum 1,5 liter daglig. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Bør oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år.

Spis variert, ikke for mye og vær fysisk aktiv. Drikk vann. Reduser eller utelukk ditt inntak av rødt kjøtt, alkohol, sjokolade, sukker, salt og fete matvarer. Øk ditt inntak av fullkornsprodukter, frisk frukt og grønnsaker. Tren moderat for å stimulere blodsirkulasjonen, pusten og fordøyelsen. Få en god og rolig nattesøvn og reduser stress. 

Daglig dosis:

Voksne og børn fra 11 år: 2 tabletter 3 gange daglig

Brugsanvisning og forholdsregler:

Det anbefales at indtage produktet i minimum 2 uger. Det anbefales at følge planen i yderligere 2 til 6 uger. Husk at drikke rigelig med vand (eller anden væske som for eksempel te). Ikke mindre end 1,5 liter daglig.

Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

Innhold6 tabletter% RI (Referanseinntak)
Magnesium (mg)10027
Cikorie rod (Cichorium intybus L.) (mg)1770
Pomerans (Citrus aurantium L.) (mg)780
Loppefrøskaller (Plantago psyllium L.) (mg)528
Spirulina (Arthrospira platensis L.) (mg)360
Rødkløver (Trifolium pratense L.) (mg)300
Løvetand (Taraxacum officinalis Web.) (mg)300
Artiskok (Cynara scolymus L.) (mg)222
Gyldenris (Solidago virgaurea L.) (mg)200
Timian (Thymus vulgaris L.) (mg)175
Marietidsel (Silybum marianum L. Geartn) (mg)120
Cholin (mg)91


Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Skriv en omtale
New Nordic BioDrain

captcha
Captcha