NDS - Unike kosttilskudd, probiotica og kollagen for deg


NDS har i samarbeid med terapeuter i Danmark og Norge utviklet 3 unike produktserier, anerkjent av ledende terapeuter i Skandinavia, for å tilby de beste produktene for deg. På NDS finner du et bredt spekter av vitaminer, mineraler, probiotika og kollagen.
 


NDS® Food State-serien har vært på det skandinaviske markedet i mer enn 25 år. Vitamin- og mineralprodukterne består utelukkende av aktive Food State-ingredienser. Food State-metoden gjenskaper naturens måte å produsere næringsstoffer på, slik at du får det beste opptaket.
 

Populære NDS-produkter akkurat nå:

 

 

NDS® Probiotic-serien er en komplett serie melkesyreprodukter, som består av 15 forskjellige blandinger, slik at du kan velge hvilken type som passer deg. Hvert produkt består av opptil 15 forskjellige bakteriestammer med opptil 20 milliarder melkesyrebakterier per dagdose.
 

Kollagen fra NDS

NDS® Collagen serien består av 9 forskjellige kollagenpeptidprodukter som dekker alle behov. 

Spesielt for NDS er at de er de eneste som bruker så mange som 7 forskjellige kollagenpeptider i hvert produkt. Dette betyr at det er kollagenpeptider for bindevev i hele kroppen.

NDS® Multi Collagen Total® er det mest populære kollagenproduktet. NDS® Multi Collagen Total® støtter levering av kollagen til ledd, brusk, bein, hud, hår og negler. 

 


Viser 1 til 48 av 50 (2 sider )