Natur-Drogeriet Malt Ingefær
Malt ingefær brukes på mange måter og er spesielt godt i kaker, juice og som te
1 KgSe fraktkostnader
Beskrivelse
Ingefær er en svært gammel kulturplante som sannsynligvis har sin opprinnelse i Sørøst-Asia. Ingefær var et av de første orientalske krydderne som ble kjent i Europa. Det er i familie med gurkemeie og kardemomme.
Ingefær brukes i matlaging, der den rives og brukes som smaksstoff i supper, marinader, wokretter, smoothies og i kaker, bakverk, i te og til å lage søtsaker. Ingefær kan berike både søte og salte retter med sin karakteristiske smak. Bare bruk fantasien!
Her kommer den i pulverform, så den er lett å bruke. Kan også inntas alene ved å tilsette ½-1 teskje til hvert hovedmåltid sammen med væske.
Fordeler med Natur-Drogeriet Ingefær Malt:
- Allsidig krydder med rike smaksnotater fra Asia
- Praktisk pulverform for enkel bruk i matlaging
- Kan forbedre smaken og aromaen i et bredt spekter av retter og drikker
Brugsanvisning og forholdsregler:
½-1 tsk. til hvert hovedmåltid. Nedskylles med væske. Kan også anvendes som krydderi. Bemærk: Ved højt indhold af æteriske olier kan der forekomme udtræk (dråber) på indersiden af posen. Anvendes sparsomt – bør ikke anvendes af gravide.