Medela Swing Elektrisk Brystpumpe

Lett og kompakt, perfekt til hverdagsbruk.


1 Stk.

Varen er avviklet

Dessverre er dette elementet avviklet. Det kan være lurt å vurdere disse produktene i stedet:

Beskrivelse

Brystpumpen Swing er Medelas minste og letteste pumpe med 2-Phase Expression. Sett Swing på en bordplate, fest den til lommen eller beltet ditt med clipsen, eller heng den rundt halsen eller i en skulderreim for å få den mest komfortable stillingen for deg. 

Lett og kompakt, perfekt til bruk i hverdagen 

Der er forskjellige problemer som kan gjøre det vanskelig å amme barnet direkte fra brystet – som problemer med at få tak, brystinfeksjoner eller ømme brystvorter. Medela Swing elektrisk enkeltbrystpumpe kan hjelpe med å løse disse problemer og samtidig sikre at barnet ditt fremdeles får brystmelk i denne vanskelige perioden. 

Effektiv og behagelig 

Den kraftige lille motoren, utviklet i Sveits, sørger for at dine bryster er tomme etter hver pumping. Den behagelige PersonalFit-brysttrakten er skånsom mot brystene og hjelper med å forebygge skader på brystvortene, mens du pumper ut. 

Liten, lett og kompakt 

Enkeltbrystpumpen Swing er Medelas minste elektriske brystpumpe og er den letteste pumpe med 2-Phase Expression-teknologi. Den er så kompakt, at den enkelt kan bli med å vesken din, og den er enkel å stille inn og behagelig å bruke, uansett om du er hjemme, på jobb eller på farten.

2-Phase Expression-teknologi 

Takket være Medelas 2-Phase Expression-teknologi etterligner brystpumpen det nyfødte barnets naturlige sugeadferd, som ved brystet. Den elektriske brystpumpen er behagelig å bruke – nesten som å amme på ekte. Når du pumper ut med høy komfort, pumpes det mer melk på kortere tid.

Rask oversikt

 

  • Effektiv og behagelig: En kraftig liten motor og en tilpasset brysttrakt
  • Liten, lett og kompakt: passer i en håndveske og er batteridreven
  • Perfekt kombinasjon av design og naturlighet: 2-Phase Expression-teknologien etterligner barnets sugerytme

 
 


Skriv en omtale

captcha
Captcha
Merke Medela
Klassifikation Medisinsk utstyr
Produktnummer 58743
Mengde 1 Stk.