Linicin 15 min Solution Mot Lus m. Kam

15 min behandling mot lus


100 ml

Varen er avviklet

Dessverre er dette elementet avviklet. Det kan være lurt å vurdere disse produktene i stedet:

Beskrivelse

Linicin Solution er et effektivt middel som fjerner både lus og luseegg på kun 15 minutter. Dette produktet passer til alle hårtyper, selv om det kan etterlate håret med en fet tekstur etter behandling. I pakken finner du en lusekam for å hjelpe til med fjerningen av lus og egg. Linicin Solution er egnet til bruk av voksne og barn over 1 år.

Linicin Solution er et middel mot hodelus som fjerner lus og forhindrer utvikling av luseegg. Løsningen brukes til å behandle lus i hodebunnen og er enkel i bruk, med effekt etter bare 15 minutter.

Etter behandlingen skal håret vaskes med vanlig sjampo og skylles i lunkent vann. Avslutt med å gre gjennom håret med den medfølgende lusekammen. Behandlingen bør gjentas etter 9-10 dager.

Hvis flere i familien har lus, bør alle behandles samtidig med Linicin Solution for å forhindre ny smitte. Hodelus kan ikke utvikle resistens mot Linicin fordi den ikke inneholder insektmidler, men virker ved å kvele lusene. Produktet er uten giftstoffer.

Linicin Solution kan brukes av voksne og barn fra 1 års alder, samt av gravide og ammende. Les pakningsvedlegget nøye før bruk.

Bruk

Linicin 15min Solution kan brukes av barn fra 6 måneder og av ammende og gravide.

Velegnet til kraftig og/eller krøllete hår.

Slik bruker du Linicin 15min Solution:

1. Gre håret grundig. 

2. Legg et lyst håndkle over skuldrene på personen som skal behandles. Skru av den lille hetten på spissen av flasken, og fordel Linicin med flaskespissen ved å trykke forsiktig på flasken. Håret skal være tørt når du går i gang.

3. Begynn ved pannen og jobb deg opp mot issen. Fortsett fra issen ned mot ørene og fra issen ned mot nakken. Sørg for at oppløsningen bliver fordelt i et jevnt lag i hele hovedbunnen.

4. Gni oppløsningen grundig inn i hodebunnen. 

5. Sørg for å bruke Linicin nok til å dekke alt håret, også hårtuppene. Regn med ca. ½ flaske til alminnelig skulderlangt hår.

6. Etter 15 minutter har oppløsningen kvalt lusene og virket hemmende på luseeggene.

7.  Påfør rikelig med vanlig hårshampoo i håret. OBS: Håret skal ikke gjøres vått først. Gni shampooen grundig inn i håret, og skyll med vann. Det kan være nødvendig å vaske håret mer enn én gang.

8. Kam håret nøye med en fin kam eller lusekam for å fjerne døde lus.

Gjenta hele prosessen etter 9-10 dage.

Skriv en omtale

captcha
Captcha
Merke Linicin
Klassifikation Medisinsk utstyr
Produktnummer 58599
Mengde 100 ml