Linicin 10min Shampoo

10 min lusbehandling


100 ml

Varen er avviklet

Dessverre er dette elementet avviklet. Det kan være lurt å vurdere disse produktene i stedet:

Beskrivelse

Linicin 10 min Sjampo er en sikker og virkningsfull lusebehandling som kvæler lusene og stopper eggene fra å utvikle seg. Denne sjampoen er skånsom og klinisk godkjent for bruk på barn over to år.

Dette medisinsk-tekniske produktet kvæler lus på få minutter, i stedet for å forgifte dem over lengre tid, noe som betyr at du kan behandle håret til barna under et vanlig bad uten at de merker mye til det.

Vask håret grundig med sjampoen og la det virke i 10 minutter, skyll deretter ut med lunkent vann og gre gjennom med en nittekam. For at behandlingen skal lykkes, må håret være håndkletørt før påføring for å unngå at sjampoen blir for tynnet ut. Det er også essensielt å bruke en tilstrekkelig mengde sjampo.

Gjenta lusebehandlingen etter 9-10 dager for å sikre at ingen egg har overlevd og klekket. Selv om Linicin Sjampo stopper utviklingen av egg, er det alltid best å være på den sikre siden.

Slik bruker du Linicin 10min Sjampo

  • Skyll hele håret og tørk det med et håndkle før du fordeler sjampoen. Håret skal ikke være dryppvått, da dette kan tynne ut sjampoen og svekke effekten.
  • Bruk rikelig med lusesjampo – cirka en halv flaske for hår til skuldrene.
  • Massér sjampoen grundig inn i hår og hodebunn, og sørg for at hele håret helt ned til hodebunnen er dekket.
  • La sjampoen sitte i håret i 10 minutter.
  • Skyll ut sjampoen med lunkent vann. Pass på å unngå sjampo i øynene. Om sjampoen kommer på huden, vask den grundig av.
  • Gre til slutt gjennom håret nøye med en lusekam for å fjerne døde lus.

Skriv en omtale

captcha
Captcha
Merke Linicin
Klassifikation Medisinsk utstyr
Produktnummer 58597
Mengde 100 ml