Spar
40%

Lactiplus Mage melkesyrebakterier

Melkesyrebakterier med tillegg av kalsium, selen og vitamin C

120 Kapsler
Alle priser inkluderer toll og MVA
FØR 530,68 kr 319 kr
Tidsbegrenset tilbud
Spar 211,68 kr

8 dager igjen
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader
Bemerk: Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold.

Beskrivelse

LactiPlus er et kosttilskudd som er utviklet for å hjelpe mot vanlige fordøyelsesproblemer som oppblåsthet, luft i magen og følelsen av å være oppblåst. Kosttilskuddet inneholder en kraftig kombinasjon av 5 milliarder melkesyrebakterier fra 6 ulike stammer og 3 slekter. I tillegg er det tilsatt kalsium for å støtte fordøyelsesenzymenes arbeid. Selen og vitamin C bidrar også til immunsystemets normale funksjon.

  • For voksne over 18 år
  • Med melkesyrebakterier
  • Med vitamin C, kalsium og selen

Anbefalt bruk: Ta 2 kapsler daglig i forbindelse med et måltid. Hvis du føler at du trenger mer støtte, kan du øke inntaket til 4-8 kapsler daglig over en periode på ca. 3 uker.

Du kan åpne kapslene og drysse innholdet over kald eller lunken mat eller blande det i en væske.

Merk: LactiPlus er beregnet for langtidsbruk, men skal ikke erstatte et variert kosthold. Endringer i tarmaktiviteten kan forekomme som forbigående reaksjoner. Ved bruk av antibiotika bør det gå minst 4 timer mellom probiotika og antibiotika.

Husk at LactiPlus er et kosttilskudd, og at den anbefalte daglige dosen ikke bør overskrides. Kosttilskudd er ikke ment som en erstatning for et variert kosthold og en aktiv livsstil. Oppbevar produktet utilgjengelig for barn. LactiPlus er trygt for gravide og ammende kvinner.

Daglig dosis:

2 kapsler dagligt.Ved behov kan dosis øges til 8 kapsler.

Brugsanvisning og forholdsregler:

Indtages i forbindelse med et måltid.

Opbevaring:

Ved stuetemperatur.

Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

Innhold 2-8 kapsler % RI (Referanseinntak)
Vitamin C (mg) 24-96 30-120
Calcium (mg) 120-480 15-60
Selen (μg) 17-66 30-120
Mælkesyrebakterier (mia. CFU) 5-20  

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Skriv en omtale
Lactiplus Mage melkesyrebakterier

captcha
Captcha
Merke Lactiplus
Klassifikation Kosttilskudd
Produktnummer 60306
Mengde 120 Kapsler