Natur-Drogeriet Kanel Malt
Som krydder eller i teblandinger - den søte smaken er karakteristisk og fantastisk
50 g
Varen er avviklet
Dessverre er dette elementet avviklet. Det kan være lurt å vurdere disse produktene i stedet:
Beskrivelse
Cassiakanel er utvunnet fra barken på treet med samme navn, og har en mild og nøtteaktig smak.
Cassiakanel kalles også falsk kanel av noen, i motsetning til den "ekte" Ceylonkanelen som kommer fra Cinnamomum Verum-treet. Cassiakanelen er mildere i smaken enn Ceylonkanelen, hvilket gjør at den er populær i krydderbalndinger, hvor den ikke overdøver de andre smakene.
Egnet til bruk i både desserter og i matlagning med f.eks. kjøtt, fisk, grønnsaker, ris og bønner.
Defor bør du velge Natur-Drogeriet Kanel Malt
- Cassia kanel er den indre barken til Cinnamomum Cassia-treet
- Mild og nøtteaktig smak
- Brukes som krydder i matlaging og bakevarer
Bruk:
Kanel brukes som krydder.
I vesten brukes kanel først og fremst som krydder til desserter, bakevarer, søtsaker og på toppen av risengrynsgrøt. Men kanel egner seg også utmerket i annen matlaging sammen med f.eks. kjøtt, fisk, grønnsaker, ris og bønner.