Hedrin

Hedrin er verdensledende innen behandling av hodelus og luseegg. Hedrin gir deg rask og effektiv behandling av lus. Med Hedrin kommer du til å bli lusfri. På Mecindo tilbyr vi et bredt sortiment av produkter fra Hedrin for behandling av lus.  

Hedrin 4% lotion er det opprinnelige produkt, utviklet av Hedrin mot hodelus. Hedrin 4 % er enkelt å anvende og krever kun to behandlinger hvor lotionen sitter i håret over natten, med syv dagers mellomrom.

Hedrin Once gir en rask og effektiv behandling av lus. Hedrin Once krever kun en enkelt behandling på 15 minutter. Hedrin Once er baser på en sammensetning av Penetrol og Dimetikon. Dimetikon dreper lus ved å innkapsle dem, og forhindrer dem i å kvitte seg med overflødig væske fra blodsugningen. Penetrol øker effekten av Dimetikon, slik at luseeggene også dør.

Hedrin Treat & Go er en enkel og problemfri løsning som fungerer som et godt valg for barn som bare vil komme seg ut og leke. Hedrin Treat & Go tørkes inn i håret, så barnet kan fortsette sin hverdag med lek, skole eller søvn. Hedrin Treat & Go er et vannbasert middel som enkelt skylles ut av håret, uten å etterlegge fettrester. Behandlingen krever to behandlinger over otte timer (f.eks. om natten) med syv dagers mellomrom.