Graviditetstest

For et hurtig og sikkert svar

Uansett om du har ventet lenge på å bli gravid eller om du simpelthen er nødt til å finne ut om du har blitt gravid av helt andre årsaker, så kjøp en graviditetstest og få klare og sikre svar.

Hos Mecindo finner du diskret og enkelt et bredt utvalg av graviditetstester. Du kan enkelt se gjennom og velge den graviditetstesten du helst ønsker å bruke.

Mecindo har et utvalg av tester som er sikre og enkle å bruke og gir deg et raskt og nøyaktig svar på om du er gravid.

Når kvinners egg blir befruktet vil kroppen nesten umiddelbart begynne å danne hormonet hCG. Graviditetstestene påviser dette hormonet gjennom urinen, og er derfor meget enkle å bruke.

Hormonet fordobles hver annen til 3 dag i de første 10 uker av graviditeten, så jo lengre i graviditeten man har kommet, jo enklere er det for testene å påvise hormonet i urinen.


Les mer
Les mer Skjul

Kjøp billige graviditetstester med sikre resultater

Man oppnår det mest sikre resultat dersom man tester den dagen eller rundt den dagen man skulle hatt menstruasjon. Clearblue Digital Graviditetstest gir deg en presist resultat 4 dager tidligere enn andre tester, og er dessuten den enkleste å avlese ettersom den har en digital skjerm.


Kjøp en graviditetstest online

Answer Pregnancy og Trueline graviditetstester er andre effektive, enkle og gode graviditetstester som kan anbefales. De kan nøyaktig avlese hCG hormonet i urinen ved enhver tid på dagen.

Husk alltid at det beste resultatet oppnås dersom du venter med å teste deg til den dagen du skulle hatt din menstruasjon.

Husk også alltid at legen tester en ekstra gang og gir deg gode råd om graviditet og fødsel.