GlucoTabs

GlucoTabs

Det er ingen produkter å liste.

GLUCO’s produkter har et høyt innhold av druesukker glukose og dextrose. Gjennom forskning har de investert i og utviklet en spesielt hurtigvirkende glukose helt fri for kunstige stoffer, gluten og koffein.

GLUCO sine produkter er ikke bare sunne, men har også en deilig fruktig smak i sine produkter.

Det høye innholdet av glukose gir deg en perfekt økt energi som kan være nødvendig for deg med lavt blodsukker til å komme gjennom dagen, holde deg våken og oppmerksom.

GLUCO sine produkter er også utmerket til folk som trenger mer energi ved trening.

Glukose gir den perfekte boost, litt mer av det du trenger for å komme gjennom dagen, holde deg våken, oppmerksom og våken.

Konsentrert energi

GLUCO har spesialisert seg i å utvikle former for energitilskudd med et innehold av en helt naturlig energi form av druesukkeret glukose og dextrose. GLUCO sine produkter er ikke bare sunne og naturlige, men også hurtigvirkende i enten tyggetabletter eller juice, som gjør de utrolig lette å ha med på farten dersom det plutselig skulle være nødvendig med et energitilskudd. Produktene inneholder hverken gluten, sodium eller koffein.

GLUCO sin filosofi er at naturlig energi ikke trenger å smake kjedelig! Du kan derfor finne produktene i flere spennende smaker, etter smak og behov. Hva med å prøve tabletter med smak av bringebær eller appelsin? Eller en juice med smak av bær eller en syrlig smak av sitron og lime?

Den lette veien til ditt energitilskudd

Hos Mecindo er det lett å finne de rette GLUCO produktene, der vi både har GlucoTabs og GlucoJuice i våres nettbutikk. Når du har funnet dine ønskelige produkter, går bestilling og levering som en lek hos din helsebutikk Mecindo.no i løpet av kort tid.


Les mer Skjul