Futuro Sport Knestropp Onesize

Komfortabel støtte til kneet under fysisk aktivitet

1 Stk.
Alle priser inkluderer toll og MVA
349 kr
Få på lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader

Beskrivelse

Futuro Sport tilbyr en innovativ løsning for de som opplever knesmerter under fysiske aktiviteter, sport, eller hverdagslige gjøremål. Den justerbare knestroppen er designet for å gi målrettet og skånsomt trykk der det trengs mest, støttende kompresjon til knesenen og musklene for effektiv lindring av smerter forhold som løpekne, betente sener, og andre kneproblematikk.

Denne justerbare knestroppen fra Futuro Sport er ideell for personer som lider av knesmerter grunnet dislokert kne, leddgikt, senebetennelse, runners knee, eller jumpers knee. Den gir ikke bare smertelindring og kompresjon, men sikrer at du kan fortsette å være aktiv med fornyet komfort og støtte.

Futuro Sport forstår viktigheten av å opprettholde en aktiv livsstil. Med denne justerbare knestroppen kan du ta kontroll over knesmertene dine og fortsette med å bevege deg.

Fordeler med Futuro Sport Knestropp Onesize:

  • Justerbar størrelse: Justerbar fra 31,8 til 44,5 cm under kneet, sikrer en personlig tilpasning for optimal støtte og komfort.
  • Målrettet støtte: Den innebygde kompresjonsputen legger et godt og målrettet trykk på de relevante områdene under kneskålen, bidrar til smertelindring og støtte.
  • Fleksibel bruk: Designet for å kunne brukes på både høyre og venstre kne, gir fleksibilitet og tilgjengelighet for brukere.
  • Komfortabelt materiale: Laget av myke, hudvennlige, og pustende materialer som gir ekstra komfort, selv under lengre perioder med bruk.
  • Enkel å bruke: Med en enkel justerbar stropp og spenne, kan brukere enkelt tilpasse støtten til å sitte fast, men behagelig, uten å hindre blodsirkulasjonen.

Anbefalinger for bruk:

  1. Plasser stroppen rett under kneet, med trykkputen mot huden, rett under kneskålen.
  2. Tre stroppen gjennom spennen og fest den sikker.
  3. Juster stroppen for en behagelig, men sikker passform. Pass på at den ikke strammes for mye.

Skriv en omtale
Futuro Sport Knestropp Onesize

captcha
Captcha
Merke Futuro
Klassifikation Medisinsk utstyr
Produktnummer 55439
Mengde 1 Stk.