Floradix Kräuterblut

Floradix er navnet på et av de mest kjente merker innen naturlige kosttilskudd. Produktene innenfor Floradix inkluderer blant annet det utrolig populære produktet Floradix Kräuterblut Jern, i tillegg til flere andre naturlig kosttilskudd.

Felles for alle Floradix produktene er at de alle er basert på en flytende oppløsning som er utledet fra en utrolig og nøye utvalgt kombinasjon av urter, planter og frukter. Denne kombinasjonen bidrar også til at alle produktene har en herlig frisk og god smak.

Mer enn 100 års erfaring

Floradix produseres av den tyske produsenten Salus-Haus, som over 100 år har vært kjent for sine helsebringende produkter innen kosttilskudd.

Salus-Haus har konsistent vært foksuert på å holde ingrediensene så naturlige som mulig, som også skinner gjennom i Floradix-produktene. Floradix kosttilskudd er basert på mange naturlige vitaminer og mineraler.

God absorpsjonsevne

Gjennom mye forskning vet Salus-Haus at flytende og oppløste næringsstoffer opptas bedre i kroppen enn sin motpart i tablett-form. Du vil derfor finne Floradixproduktene i flytende form.

Miljøet kommer i første rekke

Alle Salus-Haus produktene oppfyller strenge kvalitetskrav innen europeisk lov. For å maksimere bruken av de verdifulle råstoffene og bevare naturen best mulig, blir alle produktene laget uten bruk av konserveringsmidler, eller smak- farge- eller andre tilsetningsstoffer som man finner i mye medisin og mat i dag.

Dette betyr at du kan føle deg trygg på at Floradixproduktene er helt naturlige og uten kjemiske tilsetningsstoffer.

Sliter du med tretthet, oppblåsthet, muskelkramper eller sliter med vitamin- eller mineralmangler, er Floradix naturlige flytende kosttilskudd et godt alternativ. Les mer om Mecindo sitt utvalg av Floradix sine produkter her.