Er du kommet i overgangsalderen og opplever hetetokter, svette eller humørsvingninger? Så skal du prøve Femarelle. Velg den Femarelle varianten som passer til din alder, og lindre effektivt symptomene som kommer i forbindelse med overgangsalderen. Les mer nederst på siden og kjøp online allerede i dag.


Hva er Femarelle?

Femarelle er et kosttilskudd som finnes i tre varianter, tilpasset til tre ulike stadier i forbindelse med overgangsalderen. Kosttilskuddene er utviklet til kvinner og inneholder hovedingrediensen, DT56a – en patentert og gjennomprøvet ingrediens. 

Grunnen til at kosttilskuddene er til kvinner fra 40årsalderen skyldes at det er her de fleste begynner å oppleve symptomer på overgangsalderen. Overgangsalderen er helt naturlig, men symptomene som følger med, kan være uhensiktsmessige i mange situasjoner, og hvorfor ikke dempe symptomene helt naturlig? 

Det er kort sagt det som Femarelle kan – helt uten bivirkninger.

Femarelle er solgt i millionvis gjennom de siste 16 årene, og er helt fri for hormoner. 

 

Hva er overgangsalderen?

Som sagt er overgangsalderen helt naturlig og rammer kvinner i 45-50årsalderen. Overgangsalderen er perioden som finner sted omkring en kvinnes siste menstruasjon, hvor kvinnens østrogenproduksjon faller, hvilket medfører forskjellige symptomer. Noen kvinner merker overgangsalderen i høy grad, mens andre slipper billigere unna. Dog opplever de fleste å bli påvirket av 1-2 symptomer. 

De symptomer som kommer i forbindelse med overgangsalderen er:

  • Uregelmessige blødninger (til det stopper helt)
  • Hetetokter med økt svetteproduksjon
  • Tørre slimhinder bl.a. i underlivet
  • Irritabilitet og humørsvingninger

 

Senere kan symptomene være:

  • Benskjørhet
  • Økt antall av infeksjoner i skjede og blære
  • Dårligere bevegelighet i knokler, ledd og muskler

 

Overgangsalderen kalles også for klimakteriet og uteblivelsen av menstruasjonen kalles menopause. I norden er gjennomsnittsalderen for overgangsalderen 52 år. Når overgangsalderen rammer, slutter eggstokkene å produsere hormonene østrogen og progesteron. 

Østrogen bidrar f.eks. med å vedlikeholde knoklene, og derfor hender det at noen kvinner opplever å få skjøre knokler – altså benskjørhet, også kaldt osteoporose. Det er også når hormonene reduseres at huden får flere rynker, da nivået av collagen faller betydelig. 

Etter overgangsalderen kan kroppen fremdeles være påvirket av overgangsalderen, hvilket kan resultere i tørre slimhinder, infeksjoner og påvirkning av knoklene. 

Herunder kan du lese om forskjellen på de ulike Femarelle kosttilskuddene, og bli klokere på hva de kan bidra til i forbindelse med din overgangsalder – både under og etter. 

 

Femarelle: 40+, 50+ og 60+

Overgangsalderen endrer seg en smule alt etter alderen, og det er nettopp derfor du finner tre forskjellige Femarelle kosttilskudd. Overgangsalderens symptomer er forskjellige alt etter om du er i 40-åra, 50-åra eller 60-åra og du bør derfor velge det Femarelle kosttilskuddet som er utviklet til nettopp din alder.

Alle kosttilskuddene inneholder Femarelles patenterte ingrediens, DT56a, men utover det også vitaminer og linfrøekstrakt. Les om forskjellen på kosttilskuddene herunder:

 

Femarelle Rejuvenate 40+

Femarelle til kvinner på 40+ inneholder DT56a, B2-vitamin, biotin og linfrøekstrakt. Kosttilskuddet er velegnet til kvinner som opplever symptomer som humørsvingninger, manglende energi og dårlig søvn.

B2-vitaminet bidrar bl.a. til et normalt energistoffskifte, vedlikehold av normale slimhinder, vedlikehold av normal hud, samt redusering av tretthet og utmattelse.  

Biotin bidrar bl.a. til normal psykologisk funksjon og normale slimhinder. Linfrøekstrakt er rik på naturlige omega-fettsyrer og fungerer som en antioksidant.  

 

Femarelle Recharge 50+

Er du 50+, er det Femarelle 50+ du skal velge. Femarelle Recharge behandler symptomer som hetetokter, økt svetteproduksjon, manglende energi, dårlig søvn og nedsatt sexlyst. Bivirkninger mange opplever i forbindelse med overgangsalderen. 

Femarelle Recharge inneholder DT56a, B6-vitamin samt linfrøekstrakt. B6-vitamin bidrar bl.a. til et normalt energistoffskifte, en normal psykologisk funksjon, samt redusering av tretthet og til å regulere hormonaktiviteten. 

 

Femarelle Unstoppable 60+

Femarelle Unstoppable er til kvinner på 60+. I denne alderen er de verste plagene i forbindelse med overgangsalderen over, men symptomer som skjøre knokler, tørre slimhinder, dårlig søvn og lavt energinivå kan fortsette. Opplever du noen av symptomene kan du med fordel bruke av Femarelle Unstoppable. 

Femarelle til 60+ inneholder både DT56a, B2-vitamin og D-vitamin. B2-vitamin (riboflavin) som bl.a. bidrar til et normalt energistoffskifte samt å vedlikeholde normale slimhinder. D-vitamin bidrar bl.a. til å vedlikeholde normale knokler. 

 

Hvordan virker Femarelle?

De tre variantene av Femarelle inneholder forskjellige vitaminer, men de har til felles, at de alle stimulerer kroppens østrogenreseptorer. Du kan bruke Femarelle fra du er gått i overgangsalderen og resten av ditt liv. Det er ingen kjente bivirkninger ved kosttilskuddet, men tar du annen medisin, kan du med fordel rådføre deg med din lege først. 

Ifølge Femarelle, opplever 75 % av kvinner at Femarelle virker innenfor de første fire ukene. De resterende opplever normalt en effekt kort etter den første måneden. 

Vær oppmerksom på at du ikke bør ta Femarelle hvis du har allergi overfor jordnøtter eller soya. Er du vegetarianer eller veganer, kan du åpne kapselen og drysse innholdet over frokost som f.eks. yoghurt. 

 

Kjøp Femarelle på mecindo.no

Vi håper du har blitt klokere på hva Femarelle er, samt hva kosttilskuddet kan bidra med når du er kommet i overgangsalderen, eller når du opplever symptomer etter overgangsalderen er over. Hvorfor la humørsvingninger, hetetokter eller dårlig søvn påvirke deg, når du med et hormonfritt kosttilskudd kan lindre symptomene effektivt?

Velg den varianten av Femarelle som passer til deg og din alder, og opplev hvordan overgangsalderen blir enklere å komme igjennom. Er du 40+ skal du velge Femarelle Rejuvenate, Femarelle Recharge hvis du er 50+ og Femarelle Unstoppable hvis du er 60+. 

Visste du at vi på mecindo.no også forhandler et stort utvalg av sykepleieartiklerkosttilskuddhelsekost og personlig pleie? Gå på oppdagelse i sortimentet vårt og velg de produktene du trenger. Når du bestiller får du dine varer levert innenfor kun 3-6 hverdager.

Har du spørsmål om et produkt, din ordre eller kundeklubben er du alltid velkommen til å kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte oss på telefon og mail. Vi svarer alltid på mails innenfor 24 timer i hverdagene. 

 
Les mer Skjul