Eye Q

Hvis du gjerne vil ha dine depoter fyldt opp med ny energi og de sunne fleurmettede fettsyrer – omega-3, så er det en god idé å innta Eye Q fiskeolje.
Hvor stammer fiskeoljen fra?

Den gode Eye Q Omega 3-6 fiskeoljen fås som kapsler, tyggetabletter og i flytende form, slik at du kan finne det som passer deg best. Eye Q inneholder store mengder av de sunne fettsyrene omega-3 og omega-6. Eye Q fremstilles kun av råvarer av høy kvalitet. Oljen er fremstilt av bæredyktige kilder av sardiner og ansjos, som begge inneholder store mengder av omega-3-fettsyrer samt meget små mengder av tungmetaller sammenlignet med større fisketyper. 

Få et godt tilbud på Eye Q Chews 

Eye Q kan også fås til barn. Eye Q Chews er tyggetabletter med fiskeolje, som er spesielt utviklet til barn. Eye Q fiskjeolje kan dessuten fås med spennende smak av sitrus eller vanilje. 

Spiser ditt barn ikke fisk 2-3 ganger i uken, kan det komme i underskudd av omega-3-fettsyrer, hvilket kan påvirke det i en negativ retning. Blant annet mener noen forskere at et høyere inntak av omega-3 påvirker ADHD i positiv retning. Da omega-3-fettsyren DHA utgjør omkring 20 % av hjernens fettstoffer, så er et også viktig for ditt barn å innta disse fettsyrene for å oppbygge hjernen og dens funksjoner. 

Les mer Skjul