Eucerin

Eucerin® - Mer enn 100 års erfaring med hudpleie

Siden Eucerin lanserte deres første produkt, kalt kun Eucerin, har virksomheten vært kjent for deres innovative hudpleieprodukter som utvikles med målet å løse og forebygge en lang rekke hudproblemer som akne, eksem og hypersensitiv hud.Viser 1 til 48 av 62 (2 sider )

Den beste pleie på det rette tidspunkt

Eucerins vitenskapelige tilnærming i til produktutvikling og testing har ført til at Eucerin i dag anbefales av en lang rekke dermatologer, og inngår som en fast del av manges hudpleierutine.

Her på siden finner du et utvalg av Eucerin-produkter fra flere forskjellige produktkategorier. Vi fører blant annet Dermo Purifyer-serien som er utviklet spesielt for uren og/eller akneplaget hud.

Den beste pleie

Kremene er særlig utviklet til tørr hud i samarbeid med dermatologer, for å sikre at huden får den best mulige pleien. Produktene etterlater huden hydrert, myk og lindrer irritasjon og kløe.

Historien bak Eucerin

Eucerins suksess er et resultat av dets innovative evne til å kombinere eldgamle, godt brukte teknikker med moderne forskning.

Forskningen i hudpleie hos Eucerin er kraftig inspirert av den tyske farmakolog Paul C. Beiersdorf, som grunnla Beiersdorf virksomheten i slutten av 1800-tallet, etter han fikk patent på en særlig innovativ type bandasje.

Beiersdorfs innovative natur ble kombinert med Eucerins banebrytende forskning, hvorpå grunnstenene for det nå ytterst populære merke ble lagt.

Med dets velvoksne sortiment som er velegnet til en lang rekke hudutfordringer og hudlidelser, fortsatte Eucerin med å være blant de absolutt førende innenfor produksjonen av effektive og trygge hudpleieprodukter.

Tankegangen hos Eucerin

Som et merke som er både godkjent av og anbefales av hudleger, er det viktig for Eucerin at den videnskapelige forskningen bak produktene er i toppsjiktet.

Eucerin er dedikerte til å sikre at alle deres produkter behandler årsakene bak lidelsene de er rettet mot, i stedet for å bare dekke/lindre selve symptomene. 

Å reparere og vedlikeholde sunn hud er et gjennomgående tema for Eucerins store utvalg av hudpleieprodukter.

En kombinasjon av klinisk validerte ingredienser og mange tiårs erfaring med å behandle hudproblemer, har med god grunn gjort Eucerin til et av de absolutt mest foretrukne medisinske hudpleiemerker hos både forbrukere og spesialister over hele verden.

Vårt utvalg av dermokosmetiske produkter fra Eucerin

Det gleder oss å kunne tilby et bredt utvalg av Eucerin produkter her på siden. Eucerins brede sortiment sikrer at du i vår butikk kan finne et produkt som kan hjelpe ved de fleste former for hudlidelser.

Samtidig er vi svært entusiastiske for den høye grad av faglig integritet og vitenskaplig forskning som gjennomsyrer produksjonen og utviklingen av produkter hos Eucerin.

Vårt utvalg av produkter fra Eucerin er velegnet til de fleste hudtyper som:

  • Tørr hud 
  • Barnehud
  • Kløende/solskadet hud 
  • Rød og irritert hud 

Vårt utvalg inneholder også produkter som kan brukes mot hudlidelser som eksem og akne.

Les mer Skjul