Ecooking Peel Mask

Peelende maske.

Alle priser inkluderer toll og MVA
330,00 kr

50 Milliliter
På lager
Frakt 79kr
3-6 hverdager

Beskrivelse

Ecooking Peel Maske er en fantastisk effektiv peel maske til ansiktet. Peel masken inneholder mange forskjellige aktive ingredienser, som både eksfolierer og pleier huden intensivt. 

Når du bruker peel masken vil du oppleve å få en mykere, glattere og sunnere hud, men også at den prikker og stikker i huden - dette er dog helt normalt og et tegn på at masken fungerer som den skal.

Det viktigste du skal være oppmerksom på er at du ikke må bruke peel masken rett før du går ut i solen. Bruk den derfor gjerne om kvelden før sengetid.

Derfor bør du velge Ecooking Peel Maske:

 • Strammer opp og glatter ut huden
 • Fjerner effektivt døde hudceller og smuss
 • Optimerer celleproduksjonen
 • Gir en jevnere hud
 • Har en pH-verdi på 3,5

Slik bruker du Ecooking Peel Maske:

Peelmasken kan brukes én gang i uken. Når du bruker den bør du følge de tre trinnene under.

 1. Rens huden med et renseprodukt og påfør deretter peel masken i et jevnt lag. Sørg for å holde avstand til munn og øyne.
  Når du har påført masken vil du oppleve at det begynner å prikke og stikke, hvilket som sagt er helt normalt. La masken sitte i 4-6 minutter.

 2. Fjern masken forsiktig med lunkent vann etter 4-6 minutter. Rens huden nøye med et renseprodukt, og sørg for at alle rester av peel masken fjernes.
  Etter du har fjernet peel masken vil du oppleve at huden din er rød. Det er meningen, da huden er påvirket av peel maskens mange aktive ingredienser.

 3. Avslutt med en god ansiktskrem eller fuktighetsmaske som du lar sitte over natte.

Skriv en omtale

captcha
Captcha

Ofte kjøpt sammen med

Populære produkter