Dr. Bronner Flytende Såpe - Mandel

Såpe med mandelolje og jojobaolje

1 Stk.
472 ml

Varen er avviklet

Dessverre er dette elementet avviklet. Det kan være lurt å vurdere disse produktene i stedet:

Beskrivelse

Dr. Bronner Flytende Såpe med mandel aroma er en utrolig allsidig såpe som kan brukes fra alt til kropp og ansikt til vinduer og kjøkkenrengjøring.

Disse såpene skiller seg ut fordi de ulikt mange andre produkter på markedet, ikke har en lang ingrediensliste med diverse kjemiske navn.

I stedet finner du her gode biologiske oljer som jojobaolje, olivenolje, kokosolje samt vann som de primære ingrediensene.

Se videoen under for å se hva denne såpen kan gjøre for deg.

Anbefalt bruk

Du kan bruke disse såpene til å rense ansiktet, kroppen, håret - til og med til oppvasken, vaskemaskinen, gulvvask, eller til kjæledyrene dine. 

Dr. Bronner bruker ingen syntetiske konserveringsmidler, blekemidler eller skummingsmidler.

I denne videoen kan du se alle formålene som Dr. Bronners såper kan brukes til:

Ingredienser

Van, kokosolje, Kaliumhydroxid, palmeolje, olivenolje, Hampolje, Jojobaolje, Mandel Fragrance/aroma, sitronsyre, Tocopherol. 

Projekt B. 2017-02-14 09:27:31

Dr. Bronner Flydende Sæbe - Mandel, er en Naturlig del af vores daglig dag og specielt mandlen er vi glade for da den er mild i duften og ikke forstyrre hvis man kommer parfume på huden efter vask.
Vi bruger Dr. Bronner Flydende Sæbe til alt lige fra opvasken til hårvasken, min Teenager datter har et meget langt hår som grundet alder har en tendens til at fedte, det klare hun med Dr. Bronner Flydende Sæbe og øko Æble eddike.

Skriv en omtale

captcha
Captcha
Merke Dr. Bronner
Klassifikation Kosmetisk produkt
Produktnummer 52935
Mengde 1 Stk. 472 ml