Doves Farm Xanthan Gum Glutenfri
Forbedrer strukturen på bakverk
100 gTidsbegrenset tilbud
Spar 22,37 kr
11 dager igjen
Se fraktkostnader
Beskrivelse
Doves Farm Xanthan Gum Glutenfri er en fremragende glutenfri kilde til fiber. Det er et gelerings- og fortykningsmiddel til bruk ved baking uten gluten. Xantangummi kan nemlig brukes til å forbedre strukturen på bakverk og gjøre den mer fast, slik at bakverket ikke smuldrer. Samtidig bidrar Doves Farm Xanthan Gum Glutenfri til et høyere innhold av fiber i bakverket.
- Glutenfri kilde til fiber
- Forbedrer strukturen på bakverk
- Forhindrer smuldring
Doves Farm Xanthan Gum Glutenfri produseres ved å fermentere glukose eller sukrose med Xanthomonas Campestris. Sukkeret som oftest anvendes i fermenteringsprosessen, stammer fra maissirup. Dette blandes med bakteriestarteren og behandles med nitrogen og sporstoffer før det får lov til å gjære. Når fermenteringen er ferdig, blir massen pasteurisert for å drepe bakterier. Etter filtrering og vasking, blir massen deretter tørket og malt for å produsere gummien.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Brug 2 teskefulde Xanthan Gum til 500 gram glutenfrit mel.
Opbevaring:
Opbevares tørt og køligt.