Doves Farm Xanthan Gum Glutenfri
Forbedrer strukturen på bakverk
100 gMidlertidig utsolgt
Skriv inn din e-mail og motta en beskjed når produktet er tilbake på lager.
Beskrivelse
Doves Farm Xanthan Gum Glutenfri er en fremragende glutenfri kilde til fiber. Det er et gelerings- og fortykningsmiddel til bruk ved baking uten gluten. Xantangummi kan nemlig brukes til å forbedre strukturen på bakverk og gjøre den mer fast, slik at bakverket ikke smuldrer. Samtidig bidrar Doves Farm Xanthan Gum Glutenfri til et høyere innhold av fiber i bakverket.
- Glutenfri kilde til fiber
- Forbedrer strukturen på bakverk
- Forhindrer smuldring
Doves Farm Xanthan Gum Glutenfri produseres ved å fermentere glukose eller sukrose med Xanthomonas Campestris. Sukkeret som oftest anvendes i fermenteringsprosessen, stammer fra maissirup. Dette blandes med bakteriestarteren og behandles med nitrogen og sporstoffer før det får lov til å gjære. Når fermenteringen er ferdig, blir massen pasteurisert for å drepe bakterier. Etter filtrering og vasking, blir massen deretter tørket og malt for å produsere gummien.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Brug 2 teskefulde Xanthan Gum til 500 gram glutenfrit mel.
Opbevaring:
Opbevares tørt og køligt.