Spar
15%

Doves Farm Xanthan Gum Glutenfri

Forbedrer strukturen på bakverk

100 Gram
76,00 kr

Midlertidig utsolgt

Skriv inn din e-mail og motta en beskjed når produktet er tilbake på lager.

Beskrivelse

Doves Farm Xanthan Gum Glutenfri er en fremragende glutenfri kilde til fiber. Det er et gelerings- og fortykningsmiddel til bruk ved baking uten gluten. Xantangummi kan nemlig brukes til å forbedre strukturen på bakverk og gjøre den mer fast, slik at bakverket ikke smuldrer. Samtidig bidrar Doves Farm Xanthan Gum Glutenfri til et høyere innhold av fiber i bakverket.

  • Glutenfri kilde til fiber
  • Forbedrer strukturen på bakverk
  • Forhindrer smuldring

Doves Farm Xanthan Gum Glutenfri produseres ved å fermentere glukose eller sukrose med Xanthomonas Campestris. Sukkeret som oftest anvendes i fermenteringsprosessen, stammer fra maissirup. Dette blandes med bakteriestarteren og behandles med nitrogen og sporstoffer før det får lov til å gjære. Når fermenteringen er ferdig, blir massen pasteurisert for å drepe bakterier. Etter filtrering og vasking, blir massen deretter tørket og malt for å produsere gummien.

Brugsanvisning og forholdsregler:

Brug 2 teskefulde Xanthan Gum til 500 gram glutenfrit mel.

Opbevaring:

Opbevares tørt og køligt.

Skriv en omtale
Doves Farm Xanthan Gum Glutenfri

captcha
Captcha