Cocoon Organic Laundry Vaskenøtter

Økologiske sæbebær.

Alle priser inkluderer toll og MVA
235,00 kr

1 Kilogram
På lager
Frakt 79kr
3-6 hverdager

Beskrivelse

Cocoon Organic Laundry Vaskenøtter, er effektive og skånsomme og etterlater klærne rene på helt naturlig vis. 

Disse nøttene vokser vilt i Himalaya, og inneholder det naturlige stoffet saponin, som effektiv løser opp og fjernere smuss, samt har en antibakteriell virkning. 

Bruk

1. Legg det som tilsvarer 4-5 hele skall (juster alt etter vaskemengde og hvor skittent tøyet er er) i den medfølgende bomullsposen og snør posen igjen. 4-5 vaskenøtter passer til en mindre vask. Har man en stor vask, eller en vask med mye skittent tøy, anbefales det at man øker antallet nøtter til 7-10 hele skall.

2. (Valgfritt) I tilfeller av meget kort vask eller en vask med lave temperaturer under 40°C, kan det anbefales å legge posen med nøtteskall i bløtt i et glass varmt vann i ca. 10 minutter før vask.

3. Fyll vaskemaskinen med tøy og legg bomullsposen med vaskenøtter inn sammen med tøyet. Har man lagt posen i bløtt før vask, kan man med fordel helle vannet over klærne samtidig som at man legger oppi posen.

4. Ved endt vask, legg bomullsposen med vaskenøtter til side, så de er klar til neste vask. Vaskenøttene behøver ikke tørke før de brukes til enda en vask. Når nøttene blir grålige og myke betyr det at de har avgitt all såpen, og skal derfor kastes.

5. Ved vask under 60°C kan nøttene gjenbrukes opp til 4 ganger, men ved vask over 60°C anbefales det at man kaster vaskenøttene med det samme om de viser de overnevnte tegnene. TIPS: Skallene er fantastisk gode som gjødning til planter.

Oppbevaring

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Skriv en omtale

captcha
Captcha

Ofte kjøpt sammen med

Populære produkter