Clipper

Clipper er blant de største og mest velkjente britiske te produsenter. Clipper utmerker seg ved å produsere velsmakende te i mange forskjellige varianter.

Clipper er kjent for sin dedikasjon til å utelukkende benytte naturlige råvarer av høy kvalitet for å unngå bruken av kunstige tilsetningsstoffer.

En stor del av Clippers sortiment er videre også produsert ved bruk av økologiske og/eller Fairtrade sertifiserte planter. Clipper var det første firmaet i Storbritannia som oppnådde Fairtrade sertifiseringen, som understreker deres mål om sørge for en trygghet på at teen er produsert under bæredyktige og etisk forsvarlige forhold.
Clipper ble grunnlagt i 1984 med et ønske om å utvikle sunnere og bedre te. Med denne ideen klarte grunnleggerne Mark og Lorraine å revolusjonere teens verdens.

Clipper merkevaren ble utviklet med tanken «det er det som er på innsiden som teller», og med den ideen har innholdet til teposene alltid vært i fokus. Fokuset har alltid vært på å tilføre så mange naturlige og sunne ingredienser som mulig uten bruken av kunstige tilsetningsstoffer. På den måten har Clipper blitt kjent for drikker som er sunne og næringsrike og har gjennom dette etablert popularitet over hele verden for sitt utvalg av næringsrik og naturlig te. Clipper gir deg et bredt utvalg av herlig, smakfull og sunn te.

Clipper sørger for at hver tepose inneholder naturlige ingredienser som har vokst i te plantasjer i Afrika, India og Sri Lanka. Produsentene og urtene er nøye utvalgt slik at du kan være trygg på at du får i deg de beste ingrediensene når du drikker te fra Clipper.

Merkeetikken hos Clipper

Hele prosessen fra utvalg av urtene til pakkingen av teposene er nøye observert for å sørge for at alle produktene følger Clippers standarder for rene produkter.

Ved å tilby et stort utvalgt av velvære produkter, inkludert økologiske, grønne og hvite teer, og dekaffinering teen bruk av kjemiske stoffer. Clipper har blitt Storbritannias fremste Fairtrade te merke – en prestasjon som ikke er lett å oppnå.

Selv om Clipper alltid har fokusert på teposens innhold har alle detaljer blitt nøye utviklet. All teen kommer i teposer som er ubleket for å sikre at produksjonen ikke skjer på kompromiss for helsen og bruken av kunstige tilsetningsstoffer som kan skade både helsen din og miljøet.

Clipper fokuserer på å samarbeide med produsenter som tror på gode vilkår for arbeiderne og deres familie, og dette er noe av Clipper’s største ansvar.

Clipper kan stolt vise frem sitt store utvalg av Fairtrade-merkede teer, kakao og kaffe. Fairtrade merket indikerer at alle plantasjene sørger for gode priser til produsentene, godt miljø for arbeiderne og gode handelsforhold.

Clipper gir deg produkter som er gode for koppen din, sikrer samfunnet og lokal økologi.

Clipper støtter te bøndene og deres lokalsamfunn ved å tilby en god inntekt og sørge for at de får en Fairtrade pris som de kan bruke til å bygge opp en lokal infrastruktur. Clipper handler om godhet i hele produktets livssyklus fra produsering av tebladene til du har den i kroppen.

Utvalget av Clipper produkter

Clipper har opp gjennom årene sakte utviklet et bredt sortiment av produkter som alle er nøye utvalgt og undersøkt for å opprettholde de gode standardene og sørge for å gi kroppen gode næringsstoffer i prosessen.

Utvalget av Clipper produkter som du kan finne her hos Mecindo.no inkluderer:

  • Te til det daglige: Økologisk te uten koffein med en uimotståelig smak fra Assam som har blitt dekoffeinert naturlig ved bruk av karbondioksid 
  • Grønn te: lett og lys, denne teen er utviklet med teblad av beste kvalitet 
  • Urtete: forfriskende og særpreget utvalg av teer med økologiske frukter og urte, der de fleste er naturlig uten koffein. Teene kommer med nydelige smaker som er nydelig som drikke gjennom hele dagen og gir deg den energien du trenger 
  • Hvit te: ren te med subtil smak utviklet ved å oksidere bladknopper – gir deg en naturlig kilde til antioksidanter.  
  • Spesialiteter: ved å tilføre nye smaker som oljer og krydder til gamle tradisjonsrike teer får du en eksotisk versjon av sort eller grønn te.  
  • Kakao: sofistikert og herlig instant kakao som tilberedes raskt ved å kun tilføre varmt vann. Kakaoen kommer som en klar-til-bruk drikk, men fortsatt ikke utviklet med kunstige tilsetningsstoffer.  
  • Kaffe: med en herlig smak er kaffen utviklet gjennom naturlige prosesser med frysetørring, maling, brenning og dekoffinering.  
Les mer Skjul