Clearspring Kuzu (Kuzu Rot Stivelse) Ø
Stivelsesmiddel av Japansk Kuzorot
125 gSe fraktkostnader
Beskrivelse
Clearspring Kuzu Root Starch, eller Kuzurotstivelse, er et stivelsesprodukt.
Kuzurot, også kjent som kudzu, er stivelse som trekkes ut av kuzuroten, en plante som gror i fjellområder i Japan.
Denne stivelsen har en perfekt myk tekstur, hvilket gjør den særlig velegnet til alt fra sauser og gryteretter til glasering.
Dens høye innhold av komplekse stivelsesmolekyler gjør den til et effektivt stivelsesmiddel.
Clearsprings produsent av Kuzu har produsert Kuzu i flere generasjoner og benytter stadig den tradisjonelle 120 dagers prosessen med å vaske, filtrere og tørke det rene kuzurotekstrakt.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Knus stykkerne og opløs dem i koldt vand. Tilsæt blandingen i den kogende/varme ret og rør rundt indtil det bliver tykt og gennemsigtigt. (1/2-1 spiseske af kuzu er nok til en kop væske). Velegnet til vegetarer og veganer.
Oprindelsesland:
JP-BIO 003 Ikke-EU jordbrug
Næringsinnhold pr. 100g: | |
---|---|
Energi | 1454 kJ / 342 kcal |
Fett | 0,2 g |
- hvorav mettede fettsyrer | < 0,2 g |
Karbohydrater | 84,7 g |
- hvorav sukkerarter | < 0,2 g |
Protein | 0,3 g |
Salt | < 0,1 g |